3 x elokuun kuva

3 x elokuun kuva

3 x elokuun kuva.

Elokuu meni ohi niin vaivihkaa, että huomasin sen loppuneen vasta siitä, kun muiden blogeissa alkoi ilmestymään 3 x kuukauden kuva -haasteen postauksia 😅.

Elokuu oli vaihteeksi niin tapahtumarikas kuukausi, että sormi menee suuhun, mikä oli arkea, mikä – juhlaa ja mikä möhläyksistä pääsee ei-niin-kuin-Strömsössä -osioon.

1. Arkikuva

Arkea elokuussa ei sellaisenaan ollut. Eiväthän muuttopuuhat mitään arkea ole kenelläkään, ainakaan muutaman tuhannen kilometrin heilahduksella.

Elokuu alkoi roadtripillä, jatkui uuden kämpän haalimisella ja loppui siihen, että yritin opetella sataa uutta asiaa kerralla.

 • 3 x elokuun kuva
 • 3 x elokuun kuva

Jos nyt jokin asia rytmitti arkea kuitenkin, niin se on muuttolaatikoiden keskellä eläminen. Sotkua yritän selvitellä edelleen, koska siihen ei yksinkertaisesti jää aikaa kaiken muun kiireen ohessa.  

Uusi arki vasta hakeutuu uomiinsa, mutta se näyttää hyvin lupaavalta. 

2. Kuukauden huippuhetki kuvana 

Kuukauden huippuhetkeksi valitsin San Marinossa käynnin. Se oli yksi maista, joissa olen halunnut käydä pitkään, eikä se tuottanut pettymystä. Pikkuruinen San Marino oli vielä hienompi ja mielenkiintoisempi maa, mitä osasin odottaa. 

3 x elokuun kuva - San Marino

3. Ei mennyt kuin Strömsössä – kuva

Mitähän niistä kaikesta sähläyksistä, möhläyksistä ja sähellyksistä valitsisin? Monesta ei tietysti jäänyt mitään kuvia. 

On eksytty tieltä ja ajettu hutiin monta kymmentä kilometriä, on ostettu syömäkelvotonta ruokaa, aikataulut pettävät kerran jos toisenkin, mutta sattuu ja tapahtuu vain heille, jotka toimivat eivätkä tuumaa. Virheet ja möhläykset kuuluvat elämään ja niistä pitää vain oppia ja mennä eteenpäin. 

Majoituksen ainoa kiva yksityiskohta, kasa tyhjiä muuttolaatikoita, joista emme vieläkään päässeet eroon (emme saa selville, minne ne kuuluu viedä), hajonnut pesukone ja loputtomat tietyöt matkan varrella.

Haasteen aikaisempia postauksia: 

Haasteen postauksia muissa blogeissa:

Muut referenssit:

17 vastausta artikkeliin “3 x elokuun kuva

 1. Tää on kyllä hauska haaste! En tosin tiedä pystyisikö itse valitsemaan vain kolmea kuvaa 🤭 ehkä tuun mukaan jos sama haaste tulee ensi vuodelle 😃 muuttaminen on aina isompi operaatio, vaikka kuinka ajattelisi että on karsittu ja pakattu järjestelmällisesti ja kaikki kaapit tyhjennetty niin aina se on silti isompi operaatio 😵‍💫 aina se arki sieltä kuitenkaan alkaa ja kiva että teidän arki tuntuu heti lupaavalta 😊 toivottavasti saatte vielä laatikot kiertoon 😄

  1. Tule ihmeessä mukaan! Minäkin varmaan jatkan, koska tämä haaste on monella tavalla hyvä sekä kuvien että omien ajatusten organisoinnissa 😁.

  1. Paikoillaan – kyllä, hengähtämisestä voisi toki unelmoida 😁. Uusi duuni on aina haaste, myös ajallisesti.

 2. Elokuu meni viuhahtaen ohi. Syyskuu tosin toi tullessaan paljon asioita jotka voisi vain unohtaa. En ole oikein ehtinyt miettiä koko blogia nyt.

 3. Elokuu meni todella äkkiä! Muuttaminen on tosi rankkaa ja sotkun siivoamisessa mulla kestää todella kauan. Hyvä, että arki siellä näyttää kuitenkin jo lupaavalta! Kiva seurata teidän matkaa ja asettumista uuteen kotimaahan 🙂

  1. Sotku ei vaikuta vieläkään mitenkään lupaavalta, mutta kaupunki on todellakin kaunis ja ilmat olivat tähän mennessä varsin kivoja.

 4. Elokuu oli jotenkin ihanan kesäkuu, ja se todella meni nopeasti. On olult mielenkiintoista seurata tätä teidän muuttoanne!

 5. Reipasta menoa teillä! Muuttaminen ei ikinä ole herkkua. Parasta on, kun muuttolaatikot hävinneet talosta ja löytää ilman etsimistä ne tavarat, joita tarvitsee. Mukavaa viikonloppua!

 6. Elokuu todellakin meni nopeasti ohi 🙂
  Onnea uuteen vaiheeseen elämässä. Muutto on aina kova juttu ja siitä asettuminen vie välillä pitkään. Kaikki on uutta ja samalla myös mahdollisuuksia täynnä.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.