3 x marraskuun kuva

3 x marraskuun kuva

3 x marraskuun kuva.

Marraskuu.  Ai mikä marraskuu? 

Marraskuussa olen ollut niin kiireinen, etten kerennyt huomatakaan, kun se oli jo ohi.

En edelleenkään tykkää marraskuusta, koska se on kylmä, pimeä ja kevääseen on luvattoman pitkä aika.

Marraskuuta on myös vaikeaa muistaa, koska joka päivä muistuttaa toistaan. Pitkä jana mitäänsanomattomia harmaita päiviä sisätiloissa. 

Marraskuun oikeudeksi pitää sanoa, että aurinko pilkahti kerran tai pari. Mutta kun olin palaamassa töistä kotiin, se oli jo häviämässä talojen taakse. 

1. Arkikuva

Arkikuvaksi valitsin ensilumen. Lunta tuli paljon enemmän sen päivän aikana, mutta se kärrättiin pois saman tien ainakin tästä kävelykadun osuudelta. 

3 x marraskuun kuva

Marraskuun alussa on menty pienessä hetkessä ihanasta väriloistosta täydelliseen kaljuuteen.

Huomasin ihmeekseni, että jalkakäytäviä myös suolataan eikä pelkästään hiekoiteta täällä. Toisaalta se on mukavampi ja toisaalta kengät kärsivät enemmän suolasta kuin hiekasta. 

2. Kuukauden huippuhetki kuvana 

Kuukauden huippuja ei ollut järin paljoa. Joten valitsin sen hetken, jolloin olemme pitämässä palaveria kahvilassa toimiston sijaan. 

Tämä on minulle harvinainen tilanne, että minulla on kollegoita. Liki pariin vuosikymmeneen oltiin joko perheen kesken tai sitten oli muutama työntekijä, joiden kanssa ei järin paljoa palaveerattu. 

3. Ei mennyt kuin Strömsössä – kuva

Pieleen menneitä juttuja oli tässä kuussa paljon, mutta ei henkilökohtaisella tasolla, joten jätän ne ilmaisematta. 

Sen verran oli stressaava jakso ja yöunet jäivät niin lyhyiksi, että migreeni alkoi vaivata. Aikaa itselleen jäi tietysti haaveeksi. Kuvan puutteessa valitsin sen sijaan tämän kuvituksen.

3 x marraskuun kuva

3 x marraskuun kuva.

Haasteen aikaisempia postauksia: 

Haasteen postaukset muissa blogeissa:

Visits: 373

5 vastausta artikkeliin “3 x marraskuun kuva

  1. Täällä Helsingissä on kova taistelu tuon suolauksen kanssa. Helsingin kaupunki on joutunut tutkimaan mitä suolan joukossa on. Koirat reagoi voimakkaasti suolaan täällä. Myös meidän toinen koira on saanut pahoja kipuja tassuihin suolasta.

    1. Jos katusuola syövyttää kenkiä ja autojen koreja, voi vain kuvitella, miten se vaikutta lemmikkeiden tassuihin. Onhan koirilla ja kissoilla tassujen iho aika ohut, erityisesti pienemmillä roduilla. Kissojen onneksi niitä harvemmin ulkoiluttaan kaupunkimiljöössä, mutta koirat varmastikin kärsivät suolauksesta pahoin.

  2. Marraskuu on kyllä nimensä mukainen aika vuodesta. Ihan maukkaanoloisesta palaverista olet saanut nauttia 🙂
    Tytär asuu Rovaniemellä ja siellä kävi niin, että talvi rysähti päälle niin yllättäen että koivuissa on edelleen vihreät lehdet kiinni.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.