3 x syyskuun kuva

3 x syyskuun kuva

3 x syyskuun kuva.

Ei, ei voi olla totta! Syyskuukin on jo mennyttä. Luulisin, että kun muuttopuuhat ovat ohi (saa toivoa, että muuttolaatikotkin tyhjenevät jossain vaiheessa), ajantaju palautuu normaaliin. Ei sellaista ole tapahtunut, ikävä kyllä aika ei muuta kuin rientää eteenpäin. 

1. Arkikuva

Arkikuva olisi varmaan tämä: Tällainen on kuva työmatkastani. Tämä on puistotie Kaunasin keskustassa. Puistojen vuoden ajan mukaista metamorfoosia on hienoa todistaa. 

Tässä tapauksessa tunnen itseni etuoikeutetuksi, koska sen sijaan, että joka aamu joutuisin hyppäämään ratin taakse ja viettämään ruuhkassa monta piinaavaa minuuttia, pääsen tuosta vain kävelemään työpaikalle.

Pienessä ja vihreässä kaupungissa on se hyvä puoli, että voi täysin rinnoin nauttia puhtaammasta ilmasta ja upeasta luonnosta.   

2. Kuukauden huippuhetki kuvana 

Huippuhetkeksi valitsen epäilemättä tämän kukkapäivän. Kukkia on toki kiva saada, mutta tämä kimppu symboloi minulle uutta alkua. On se tietysti näin, että uutta ja jännää meidän elämässä oli viime vuosina paljon (vaikkakaan kaikki ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä, suuremmassa ja pienemmässä mittakaavassa). 

3 x syyskuun kuva

3. Ei mennyt kuin Strömsössä – kuva

Ei mennyt kuin Strömsössä – kuvan kanssa olen tässä kuussa pulassa. Kuva-arkistossani ei ole mitään siihen viittaavaa enkä nyt kirveelläkään muista, mitä tässä kuussa oli tapahtunut. Silloin kun asioita on paljon, aivot priorisoivat tehtäviä hyvin tehokkaasti. Tällä kerralla ö-mappiin joutui varmaan aika monta pientä ikävää tapahtumaa matkan varrelta. Eihän voi oikeasti olla, etteikö koko kuukauden aikana yhtään mitään ikävää sattunut. Plussat ja miinukset kun ovat yleensä balanssissa. 

Toisaalta kuvien selailu ei mennyt ihan turhaan, koska olen löytänyt paljon tylsiä kuvia ja epäonnistuneita videoita, joita siirsin surutta roskakoriin. Tätä haastetta pitää varmaan jatkaa, koska silloin joka kuukausi kuva-arkisto tulee siivottua tällaisesta roskasisällöstä. 

Kun olen penkonut kuviani tarpeeksi kauan, löysin tämän. Muuten tunnelmallinen, ilta-auringon valaisema kuva olisi onnistunut täydellisesti, mutta joku päätti jättää oman kirjanmerkkinsä seinustalle…

Viikko 35 - Back to School - In Via - It's My Life(style)

3 x syyskuun kuva.

Haasteen aikaisempia postauksia: 

Haasteen postaukset muissa blogeissa:

9 vastausta artikkeliin “3 x syyskuun kuva

  1. Aivan ihana kuvakolmikko – kiitos taas! Kukat edustavat minullekin jonkinlaista uutta alkua, vapautta, siisteyttä. En edes osaa selittää, miksi näin on, mutta on. Esimerkiksi viikonloppu on jonkinlainen uusi alku, siivottu koti suorastaan vaatii kukkia, kukkivat puut ja pensaat ovat kesän alku jne.

    1. Ehkä kukka symboloi luonnossakin alkua, koska se on alku hedelmälle. Kevät alkaa kukilla ja loppuu sadonkorjuun.

  2. Ihan parasta kun työmatka on lyhyt. Olen itse saanut siitä vuosikaudet nauttia! Aamulla voi ottaa rauhallisemmin. Kadehdittavan upea työmatka sinulla!

  3. Kaunista, kaunista. On varmasti mukavaa kun työmatka on muuttunut sellaiseksi että sen kulkeminen tuottaa hyvää mieltä ja kaunista katseltavaa.
    Syyskuu tosiaan meni menojaan kummallisen nopeasti.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.