Viikko 6 ja 3 x tammikuun kuva

3 x tammikuun kuva

Viikko 6 ja 3 x tammikuun kuva.

Kuukausi oli mennyt ennätysvauhtia matkoineen kaikkineen. Ehkä se hurahti ohi juuri sen takia, ettei mitään kovin erikoista ole tapahtunut. Joten olen osallistunut moneen blogihaasteeseen. Tai sitten en kerennyt tekemään mitään muuta, koska kädet oli täynnä blogihaasteita? 😅. Kuka sen sitten tietää…

Joka tapauksessa nyt on hetki aikaa miettiä, miten tammikuu sujui.

1. Arkikuva

Huomasin, etten kuvaa arkea. Kuva-arkistoni on täynnä kauniita hetkiä, joita haluan säilyttää, joilla on minulle merkitystä ja iloa.

Arkeni näyttää suunnilleen tältä. Se on iltalenkki rannalle. 

Blue Grotto, Malta

Tai sitten minulla on vääristynyt käsitys arjesta ja juhlasta. Se, mikä toisille on arkea, minulle on juhlaa. 

On kuvia matkoista, kahvihetkistä, ruoanlaitosta pojan kanssa, käynneistä uusissa nähtävyyksissä ja ravintoloista… Ne ovat tavallaan diginomadin arkeani, mutta ne hetket ovat minulle tärkeitä, ne ovat seikkailuja ja yhdessäoloa, joten en käsittele niitä rutiineina. Jos korona opetti meille jotain, niin taitoa nähdä ihmeitä tavallisissa asioissa ja tehdä arjesta juhlaa.

Kai bloggaajana kuvia tulee otettua enemmän, mitä olisi napattu ihan vain muistoksi. Samaten kuvituksia tulee tehtyä erikseen blogia varten. Se ei minua haittaa yhtään, koska olen harrastanut tätä 12-vuotiaasta asti. Rakastan valokuvausta ja kuvataidetta. Huomasin muuten, ettei kuvia tulisi katsottua kovin usein, jos en käyttäisi niitä blogiin. Ehkä kerran tai kaksi matkan jälkeen asiasta kiinnostuneiden kavereiden tai sukulaisten kanssa. 

Näihin olen tehnyt kuvituksia tammikuun aikana:

3 x tammikuun kuva

2. Kuukauden huippuhetki kuvana 

Kuukauden huippuhetki oli ilman muuta käynti Esplorassa. Se sai minut palaamaan lapsuuden tuntemuksiin, jolloin kaikki oli uutta ja tuntematonta, ja maailma näytti ihmeelliseltä.  

Esplora Tiedekeskus Malta

3. Ei mennyt kuin Strömsössä – kuva

Tämä vahingossa otettu selfie ei tietysti ole kuva siitä hetkestä, jolloin olen joutunut soittamaan itselleni ambulanssin. Ei niinä hetkinä mitään kuvia tule otettua. Olen vain yhtenä ei niin kauniina yönä herännyt sellaiseen päänsärkyyn, että pelkäsin kuolevani siihen. Migreenilääke oli jo otettu, mutta kun mikään ei pysynyt sisällä, ei sekään.

3 x tammikuun kuva
Yritän tässä valita taustakuvaa palaveria varten; oikeana taustana on keittiö.

En tiedä, mikä sen aiheutti. Joko lämpötilavaihteluja oli liikaa tai vaihdevuodet alkavat vaivata, en tiedä. 

Oudointa oli se, että hätäkeskuksen täti oli erittäin ymmärtäväinen migreenikohtauksestani. Ambulanssi saapui kymmenessä minuutissa, kaksi hoitajaa ja lääkäri kuin avaruusolioita punaisissa puvuissaan ja heijastinliiveissään. Sain pari piikkiä ja kehotuksen käydä kuvauttamassa päätäni magneettikuvissa. 


❤️


Muistakaa jakaa kommentteihin oma linkki haasteen julkaisuihin, jos sellainen sattuu olemaan.

💕

3 x tammikuun kuva.

Käykää kurkimassa muiden tammikuun ihania ja ei niin ihania hetkiä:

Referenssit:

18 vastausta artikkeliin “Viikko 6 ja 3 x tammikuun kuva

 1. Kauniita kuvia kaikki! Varsinkin tuo arkikuva on upea, hienot iltalenkkimaisemat sulla! Mäkin osallistun tähän kuvahaasteeseen, jos vain suinkin ehdin 🙂

  1. Kiitoksia!

   Arjessa on aina kauneutta, kunhan sitä jaksaa katsoa.
   Olisi tosi hienoa, jos pääsisit mukaan!

 2. Kauniita kuvia sinulla onkin meidän ilomamme 🙂 Olen tarttunut haasteeseen ja tulevana lauantaina sitten saan omani jakoon.
  Migreeni on pirullinen seuralainen. Omaan myös invalidisoivan migreenin. Se on jotakin jota ei kenellekään toivo. Hyvä että sait apua hetkenä jona omat lääkkeet tai menetelmät eivät toimi.

  1. Kiitos! My pleasure 💕!

   Olen saanut kaikista eniten apua Tallinnan migreeniklinikalta (olen ollut neurologi Ain Varese asiakas sitten vuodesta 2015) ja periaatteessa hoito on toiminut tähän asti hyvin. Silloin joskus migreeni kiusasi minua jatkuvasti, 3-4 kertaa kuukaudessa ja usein 48-72 tuntia kerralla. Oksentelua, muistikatkoja, tuplanäköä ja kaikkea muuta pientä kivaa… Sain sellaisen lääkityksen, joka on toiminut hyvin vuosia, mutta nyt ilmeisesti pitää käydä korjaantumassa sen.

   Odotan innolla sun kuvapostausta!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.