3 x lokakuun kuva

3 x lokakuun kuva pääkuva

3 x lokakuun kuva.

1. Arkikuva

Lokakuun arkikuvaksi piti ehdottomasti löytää joku sadekuva, koska lokakuu oli nimensä mukaisesti märkä ja kurainen. Satoi tosiaan joka ikinen päivä enemmän tai vähemmän. Tai no siis, oli pari päivää, jolloin aurinko pilkahti, nimenomaan 12.10 ja 30.10 🤣. Näin kuva-arkistoni statistiikat kertovat.

MO Museum Vilma

Kuvista tulee harmaita ja kolean tuntuisia tällaisessa valaistuksessa, joten oli tosi vaikeaa löytää mitään painokelpoista kuvaa.

Onneksi jalkakäytävä Kaunasin keskustassa on oikein rakennettu, hyvin hoidettu ja tasainen, joten sain kulkea siistiä tietä pitkin töihin. Kumppareita inhoan ja kengät menevät nopeasti pilalle, jos ne kastuu liikaa. 

Kaunasin teitä (ainakin keskustassa ja sen lähettyvillä) hoidetaan varsin hyvin. Myös lehtiä kerätään tunnollisesti joka päivä. 

2. Kuukauden huippuhetki kuvana 

Kuukauden juhlahetki oli ehdottomasti opettajien päivä. Se oli minulle hyvin merkittävä, koska edellisestä opettajien päivästä, jonka olen viettänyt opetustyössä, on vierähtänyt 23 vuotta. Se on minulle tietynlainen paluu juurille, vaikka muuten tämän hetken tilanteessa on enemmän uutta kuin vanhaa.

3 x lokakuun kuva

Kuva on tosin tehty viikko jälkeenpäin, yhtenä aurinkoisena päivänä.

3. Ei mennyt kuin Strömsössä – kuva

Tässä kohdassa voittaja oli tiedossa heti. Yhtenä kauniina iltana katosta alkoi tippumaan vettä. Toki siihen oli heti luvassa korjaustoimia, mutta itse tilanne, jossa pitkin kattorakenteita alkaa leviämään kosteita läikkiä, ei ole mikään herkku. Hassuinta on se, että asuntomme on toiseksi ylimmässä kerroksessa, ongelma on ilmeisesti rikkoontunut sadevesiputki.

3 x lokakuun kuva

Katto on nyt pilalla ja lähempänä kesää meitä taitaa odottaa suurempi remontti.

3 x lokakuun kuva.

Haasteen aikaisempia postauksia: 

Haasteen postauksia muissa blogeissa:

8 vastausta artikkeliin “3 x lokakuun kuva

 1. Voi ei! Ei todellakaan mennyt kuin Strömsössä! Onneksi huippuhetki oli huippu ja kuva ihanan värikäs – tuo valoa harmauteen.

  1. Niinpä, se oli todellakin ikävä yllätys. Mutta onneksesi korjataan.
   Kuvat aina tekevät hetkestä huippuhyvän ❤️

 2. Ikävä kohdata vesivahinko uudessa kodissa :l Toivottavasti on helposti korjattavissa.

  1. Onneksi ei ole pahemmin meidän ongelma. Vedentulo katosta loppui. Ilmeisesti vika on löytynyt. Nyt nuo omistajat saavat sählätä keskenään, kuka korvaa ja mitä. Molemmilla on tietääkseni vakuutukset.

 3. Voi ei, kurja juttu tuo veden tulo katosta. Jokohan putki löytyi, niin voisi vähän tilkitä.

  Ihana kukkakimppu! Iloa opetustyöhön monen vuoden jälkeen!

  1. Taisi vika olla löydetty, kun vedentulo katosta loppui. En tiedä, kuinka kauan korjaustyöt jatkuvat, onneksi ei kuulu pahemmin meille.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.