3 x heinäkuun kuva

3 x heinäkuun kuva pääkuva

3 x heinäkuun kuva.

Heinäkuu oli hyvin merkityksellinen kuukausi monessa mielessä. Arki, juhla ja Murphyn laki sekoittuivat erottamattomaksi massaksi. Tosin se on vain elämää 😉. 

1. Arkikuva

Arki koostui hikoilemisesta, uimassa käymisestä ja maaseudulla kävelystä. Uimassa oli kameralle liian märkää, hikoilemisesta ei viitsinyt ottaa kuvia, mutta maaseutu voi olla näinkin kaunis.

2. Kuukauden huippuhetki kuvana 

Kuukauden huippuhetkeä oli kaksi: saimme vierailla Hal Saflieni Hypogeumissa ja Underground Vallettassa. Kun Hal Saflienista kuvia ei saanut ottaa, niin laitan kuvia Underground Valletta -kohteesta. 

3. Ei mennyt kuin Strömsössä – kuva

Tässä kategoriassa saalis oli varsin runsas. Monesti Murphyn laki iski tuplasti ja triplasti päällekkäin.

Tässä minä olen lämmittämässä ruokaa sähkökatkoksen aikana. Kerrankin kaasuliesi päihitti sähkölieden 6-0. Ettei elämä tuntuisi liian luksukselta akkulampun valossa, pannusta irtosi kahva. Se oli löystynyt niin, ettei ruuvi pitänyt enää, joten pannustamme tuli hands-free versio. 

Kerran elämässäni olen nähnyt sellaisen ilmiön, että kun heitettiin “kruuna tai klaava”, omalla vuorollani kolikko jäikin seisomaan pystyyn. 

Nyt olen kiireessä heitellyt tai pudottanut (pölyiselle lattialle) jotain, se jäikin pystyyn. Tässä on pystytetty maissinjyvä sekä kahdesta liemikuutiosta koostuva taideteos. Tekoäly ei ollut asialla 😉.

3 x heinäkuun kuva.

Haasteen aikaisempia postauksia: 

Haasteen postaukset muissa blogeissa:

7 vastausta artikkeliin “3 x heinäkuun kuva

  1. Hauskat kuvat ja huomiot. Paljon on ehtinyt tapahtumaan.
    Minä jos olen paikassa jossa kuvaaminen on kielletty, niin on kyllä ihan mieletön kiusaus saada edes yksi salakuva vaikka sitä ei voisi missää julkaista 😀

    1. Me jouduttiin jättämään kaikki omat tavarat säilytykseen, ja erityisesti kännyköistä oli huomautettu, ettei niitä saa salakuljettaa sisälle. Tosin siellä oli niin hämärä, ettei kännykällä kummoista kuvaa olisi saanut.

  2. Hei upeat otokset tällekin kuukaudelle! Minä odotan aina näitä kuukauden kuvat -haastepostauksia, nytkin kannatti. Hieno tuo liemikuutiotaideteos… 🙂

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.