Tie kutsuu – Road Trip 3801 saa alkaa

Tie kutsuu - Road Trip 3801 saa alkaa

Tie kutsuu – Road Trip 3801.

Jälleen kerran on se hetki, jolloin loputon tie häämöttää edessä. On pakattu, on mietitty reittiä…

Tällä kerralla jännittää hieman enemmän kuin yleensä. Toivottavasti reissu sujuu jouhevammin kuin viime vuoden korona road trip. Toivon, että tulisi vähemmän hämminkiä majoitusten kanssa. Pysähdyksiä saisi tehdä vapaammin eikä mitään reitillä olevaa aluetta olisi täysin suljettu.

Tällä kerralla pakkaushässäkkää oli vähemmän, koska meillä on aikomus palata Maltalle. Silti yritän karsia turhia tavaroita, koska niiden säilyttäminen on aika tyhmää. Oudoin lieveilmiö koronan jäljestä on pakottava tarve säilyttää kaikki kelvottomat rätit siinä uskossa, että niitä voi käyttää kotona tai yövaatteina. Yritän pakottaa itseni heittämään ne roskiin kuitenkin. 

Tässä kohdassa tulee vastaan hassu ristiriita: minimalistin oletetaan rakastavan jokaista omistamaansa esinettä ja vaatekappaletta. Jos vaate on hyvin rakas, raaskiiko sitä käyttää vai pitääkö sitä yrittää säästää parempiin tilaisuuksiin? Jos haluan käyttää vain niitä vaatteita, joista oikein pidän, niin ne muuttuvat kelvottomiksi räteiksi alta aikayksikön.

Suunnitelmana on lähteä Maltalta kohti Tallinnaa suorinta reittiä. On toki toivoa, että käymme kääntymässä Suomessakin, mutta se täysin riippuu siitä, miten rajat ovat kiinni tai auki.

Tie kutsuu - Road Trip 3801 saa alkaa - kartta

Aikaisemmista kokemuksista tiedän myös, ettei alkuperäinen suunnitelma aina pidä paikkaansa. Tie on tie ja aina voi tulla mutkia eteen.

Olen jo oppinut, ettei ihan livenä raportointi onnistu. Meillä ei edelleenkään ole yhtään löysää aikatauluissa vaan pitää edetä suhteellisen reippaasti kohti päämäärää. Reaaliaikaiseen raportointiin blogissa tarvitaan aina välipäiviä, eikä sellaisia juuri nyt ole tiedossa. Ehkä joskus vielä tulevat sellaiset ajat, että voidaan ajella ihan vaan huvikseen viikkotolkulla. Tästä unelmoidessa…

En voi sanoa, että ajankohta ajelulle ilahduttaa. Olisin ihan mielelläni viettänyt ansaitun parin viikon kesäloman täällä Gozon rannoilla, patikoiden ja lepäillen. Tänään olimme taas Ramlassa. Vesi on nyt uskomattoman lämmintä, siinä voi lillua tuntitolkulla palelematta. Minä kun olen vielä aikamoinen vilukissa.

Reissuun on kuitenkin lähdettävä nyt monesta eri syystä, työperäisestä ja henkilökohtaisista. 

En usko, että tämän viikon aikana tulee kovin montaa postausta julkaistua. Vasta kun olemme perillä pääsen raapustamaan uudestaan. 

Palataan!

Referenssit:

Kuvitus: Happy Color®

ROAD TRIP 3801 ARCHIVES

Tie kutsuu – Road Trip 3801.

3 vastausta artikkeliin “Tie kutsuu – Road Trip 3801 saa alkaa

    1. Itse asiassa ei koskaan tiedä, kuinka kauan tien päällä ollaan. Meillä oli suunniteltu tietty reitti, eikä tällä kerralla edes poikettu siitä paljoa. Meni silti yksi päivä yli.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.