Rakas autocorrector 💖… – Osa 2

Autocorrectorini ei väsy ilahduttamasta minua kekseliäisyydellään ❤️. Rakas autocorrector – Osa 2

Rakas autocorrector - Osa 2 pääkuvitus

Koska velvollisuuksia on tällä hetkellä vuorokauden jokaiselle tunnille, joutuu niistämään omista menoista ja harrastuksista. – Niin, todellakin!

Näkymästä ikkunasta hotellissa Hongkongissa: Ikkunasta aukesi luminen näkymä lähteen. – [Ikkunasta aukesi sumuinen näkymä lahteen] – Ilmeisesti suomeksi kirjoittaessa autocorrector aina olettaa maiseman olevan lumista. 

Eli auringossa värinsä menettäneet, kuivahtaneet ja sotkuiset hiukset ovat pelkkää kosmista haittaa – *kosmeettinen haittaa se oikeasti on, mutta noiden hiusten omistajasta se tuntuukin kosmiselta. 

Meikkilaukuista löytyy sitten meikkien lisäksi alusvaatteita, fööni ja suoristusrauta, ompelutarvikkeita, latureita, kameroita, akkupankkeja, lääkkeitä, aterimia, ruuvimeisseleitä, vitsejä ja muita tarpeellisia ja tarpeettomia varusteita. – Mihin vitsejä voisi käyttää varusteena 🤔? Tarpeen se varuste kiistämättä on. 

Minulle jäi mieleen erityisesti Shenzhenin eläintarha. Valtava alue, jonka läpi ajettiin safareita. Ihmisiä pakattiin häkkiautoihin, joista pääsi ihailemaan eläkkeelle. Riikereita, leijonia, krokoriileja. Tiikereitä  pääsimme syöttämäänkin. – Nyt tiedän, miltä tuntuu olla eläkkeellä 🤣.

En ole lainkaan sitä lientä… – [*mieltä]  – Mitähän lientä olisin ollut?

Suomessa vegaanisia tuotteita tehdään myös herneestä ja viinasta. – [*vehnästä]. – Siihen kyllä uskon. 

Näin ääripäät kasaantuvat omiksi ryhmiksi: köyhät ja köyhät sekä rikkaat ja rakkaat. – Jaahas, eli rikas ja rakas on sama asia, näin autocorrectorin mielestä.

Koulussa himee kotitalous tai home economics tarkoittaa leipomista. – No comments.

Jos työ on tylsä ja yksitoikkoinen, sellainen, mitä osaa tehdä silmät kiinni ja aivot Nokialla, silloin uusiin kokemuksiin hyppääminen todellakin piristää. – [*narikassa] – Toden totta se on, Nokialla työtä tehtiin aivot narikassa. Mutta mistä Google sen voi tietää? Tietovuoto, ilmiselvästi.

Osaan maista pääsee ilman pässiäkin, kuten suureen osaan EU:n maista kelpaa henkilökortti matkustusasiakirjana – [*passia].   Autocorrectorini ei suostunut vaihtamaan pässiä passiksi useaan otteeseen, joten pässi on ilmeisen tärkeä matkustaessa. Oli ihme, että viimeisessä tekstin versiossa oli sittenkin passi. Pääseekö mihinkään maahan pässin kanssa, muuten 🤔?

Rakas autocorrector – Osa 2.

Lue lisää:

8 vastausta artikkeliin “Rakas autocorrector 💖… – Osa 2

 1. Pässit on kivoja.
  Minä lähettelin lapsille viestejä ja allekirjoituksena kirjoitin ihan vaan yhden rakkauden täyteisen sanan: Suukkoja.
  Tytöille siellä viestin perässä luki aina että puukkoja se äiti taas lähettää. En saanut millään puhelinta unohtamaan korjauksiaan.

 2. Mun pitäisi ottaa autocorrector puhelimesta pois päältä, kun on tullut kirjoiteltua niin omituisia viestejä!😂 Uusi puhelin, niin en vielä osaa edes kunnolla käyttää.

 3. Voi olla pässin ottaminen hankalaa, kaikenlaiset todistukset ja rokotukset pitäisi hankkia 😄
  Autocorrector suorastaan piinaa silloin, kun yrittää kirjoittaa nopeasti viestin. Sinnikkäästi palauttaa oman versionsa sanoista vaikka korjaan korjaamistani.. tosin ilmankaan ei oikein osaa olla.

  1. En minäkään enää osaa olla ilman. Toisaalta, jos ei hyötyä, niin makeat naurut saa aikaiseksi 😁

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.