Onnea vuoteen 2024!

Uusi vuosi 2024

Uusi vuosi 2024.

Uusi Vuosi on aina uusi mahdollisuus. Vaikka väittämä on puhtaasti somaattinen, usko uuden vuoden tuomaan uudistukseen ei häviä mihinkään. Minäkin haluan uskoa, että uusi vuosi on tuomassa mukanaan jotain uutta ja jännää, jopa mullistavaa.

Tuleva pelottaa ja houkuttaa. Uuden vuoden tienoilla horoskooppeja ja ennustuksia luetaan ennätysmäärin. 

Minä en hevin helposti usko horoskooppeihin ja ennustuksiin, mutta on kiva verrata itseään tähtimerkkiin ja kiinalaisiin satueläimiin. Tai ehkä se on hauskaa vain omasta mielestäni, koska olen leijona ja lohikäärme. Jos olisin sika tai käärme ja skorpioni, niin se ei ehkä olisi enää niin hauskaa. Ehkä jotkut ihmiset jopa pitävät käärmeistä.

Minä olen vielä sellainen ihminen, joka lukee horoskoopeista vain sen plussan puolella olevan osan. Mitään varoitussanomaa en ota vakavasti. 

Luen tietysti mitä haluan lukea. Poimin tekstistä lausuntoja, jotka sopivat omaan elämäntilanteeseen parhaiten. Vaikkapa ensi vuoden ennustuksesta lohikäärmeille olen heti kiinnittänyt huomiota fraasiin ammatillinen kehitys. Otan sen tietysti kirjaimellisesti ja uskon kehittyväni ammatillisessa mielessä vielä huimasti vuonna 2024. Se, että vietän kehittymisessä 50-60 tuntia viikossa sekä käyn vuoden aikana kahta ammattilaisen tasokorotuksen kurssia, jätän tietysti kulissien taakse 😁.

Haluaisinko oikeasti tietää etukäteen, miten elämäni menee? En taatusti! Haluan uskoa siihen, että minulla on vaihtoehtoja ja vapaa tahto valita polkuni eikä olla kohtalon kourissa syntymästä kuolemaan saakka. 

Vuotta 2023 ei tule ikävä monessakaan mielessä. Se on ollut tosi outo monella tavalla. Se alkoi omituisesti ja loppumetreihin asti oli omituinen. Me lensimme Tallinnasta Maltalle uudenvuodenaattona. Se oli viimeinen suoralla reitillä käynti Tallinnassa, koska Ryanair sen jälkeen peruutti sen Tallinnan reitin.

Se seikka oli yksi syy miksi ylipäänsä aloimme miettiä Maltalta pois muuttoa. Tuumasta toimeen puolessa vuodessa, ja löysimme itsemme Liettuan Kaunasista. 

Vuoden 2023 Joulupäivänä mieheni joutui lähtemään työmatkoille ja tulee takaisin vasta uudenvuoden aatonaattona. 

Sairastumisia ja vastoinkäymisiä oli sinä vuonna aivan tarpeeksi, joten vuosi 2024 saa olla huomattavasti parempi. Sekin alkaa yllättäen matkoilla sinne ja tänne, lähelle ja kauas, yhdessä ja erikseen. 

Joten haluan uskoa siihen, että uusi vuosi tuo uusia mahdollisuuksia, iloisia tapahtumia ja menestystä. 

Uusi vuosi 2024

Onnea, terveyttä, menestystä ja elämäniloa teille vuoteen 2024!

Lohikäärme 2024

Uusi vuosi 2024.

Referenssit:

Visits: 1103

8 vastausta artikkeliin “Onnea vuoteen 2024!

  1. Olen kanssasi samaa mieltä, että vuosi 2023 oli todella omituinen. Toivottavasti tämä vuosi olisi vähemmän omituinen.

  2. Aina sitä uuden vuoden kynnyksellä miettii ja toivoo vähän jotain mitä vuosi saisi tuoda tullessaan. Ehkä kuitenkin parempi kun ei oikeasti vielä tiedä. Oikein hyvää uutta vuotta 2024!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.