3 x joulukuun kuva

3 x joulukuu pääkuva

3 x joulukuun kuva.

Ajatelkaa, kokonainen vuosi tuli kuvattua arkea ja juhlaa, huippuja – ja ei niin huippuja tähän haasteeseen. Mutta 3 x kuukauden kuvablogihaasteen viimeinen postaus on nyt käsillä. Tässä tulee oikein tippa silmään.

Tässä kohdassa haluan kiittää kaikkia haasteessa mukana olevia. Oli aivan ihanaa lukea teidän postauksia ja ihmetellä kuvia. Kiitos ja kumarrus teille tästä vuodesta!

Tässä voisi olla myös äänestyksen paikka: mitkä olivat ne kolme kaikista hauskinta, surkeinta tai mieleenpainuvinta kuvaa vuoden postauksissa? Arkisto löytyy tämän postauksen lopussa.

1. Arkikuva

Mitä itse joulukuuhun tulee, niin joulukuu oli pyhitetty joululle tietysti. 

Joulukuussa olen itsekin puuhaillut enimmäkseen joulun valmistelujen parissa, mikä on sinänsä itselleni harvinaista. Ruokaostosten lisäksi olen hommannut jokusen lahjan, koska meillä oli koulussa käynnissä Secret Santa -projekti sekä oman luokkani kanssa että pojan luokassa. 

Meillä kotona on poikkeuksellisesti ihan oikea, elävä joulukuusi (täysi sattuma – pelastin sen koulusta), johon olen ostanut myös muutaman koristeen (-60% alennuksessa – kauppiailla meni hermot jo varsin aikaisessa vaiheessa tänä vuonna ja kaikki joulukoristeet, lelut, pelit ja tarvikkeet olivat alennettu jo joulukuun puolivälistä).

Tästä johtuen arkikuva on jouluinen: jouluvalot kävelykadulta ja joulukuusia kauppakeskuksessa. 

2. Kuukauden huippuhetki kuvana 

Taidan senkin pistää joulun piikkiin. Liettuassa nimittäin ei ole varsinaista pikkujouluperinnettä. Joulutoivotuksia vaihdettiin koulun viimeisenä päivänä ihan omassa ruokasalissa. Koulun puolesta oli järjestetty lahjoja ja pikkupurtavaa. Siellä olen maistanutkin tuota  Joulukalenteri 2023 – Joulupäivä -postauksessa mainitsemaani sieni-sinappisilliä. Onneksi pöydällä oli myös paljon lohta eri muodoissa, sushia ja pikkuleipiä. Sushin ystäville keventävä kysymys: mikä on vähän pienempi kuin sushi? Se on tietysti kethu 😁.

Pikkujoulut työporukassa: piti oikein ottaa kuvia ruoan kanssa, että toiset uskoo, että meillä oli ruokaa jouluna 😊

3. Ei mennyt kuin Strömsössä – kuva

No tässä on helppo kategoria tässä kuussa. Olen nimittäin puolet joulukuusta viettänyt sairaslomalla, mikä ei ollut mikään varsinainen loma. Olen ollut sekä etätöissä online -tunteja vetämässä, että jouluviikon ihan paikan päällä kipulääkityksellä. Onneksi nyt menee jo parantumaan päin.

3 x joulukuun kuva.

Haasteen arkisto: 

Haasteessa mukana olleet blogit:

Visits: 835

10 vastausta artikkeliin “3 x joulukuun kuva

 1. Ihmeen nopeasti on vuosi mennyt tämän haasteen kanssa. Kiitos kun kutsuit mukaan.
  Sairastelu on aina kurjaa, toivottavasti olet jo kunnossa. Kevät tulee ja silloin on hyvä olla kunnossa niin pääsee nauttimaan lämpimämmän vuodenajan saapumisesta.

  1. On mulla vielä matkaa täydelliseen paranemiseen, mutta asiat ovat jo huomattavasti paremmalla tolalla. Kunhan tuota kevättä olisi jo näkyvissä. Tässä odotellessa…

 2. Kiitos Nadine kuvahaasteesta! Oli tosi kiva tehdä itse sekä lukea teidän muiden kuukausista! Jos keksit jotain uutta, niin mukana ollaan. Huomaan olevani surkea keksimään näitä haasteita ihan itse.. 😅

  1. Kiitos osallistumisesta!
   Katsotaan, mitä muuta tulee mieleen tässä vuoden vaihteessa. Mitä mieltä olet, tuleeko haasteen olla pitkäkestoinen vai lyhyempi (vaikkapa kuukauden verran) tai kertaluonteinen?

 3. Tämä on ollut todella kiva haaste, mietinkin, että sitä voisi jatkaa ensi vuonnakin – koska miksei?

  Minulle syyskuun kolme kuvaasi ovat olleet “suosikkisettini”, niissä on vielä kesän rippeet jäljellä, valoisaa ja jollakin tavalla toiveikasta.

  1. Kiitos, että olit mukana!
   Totta kai sen voi jatkaa! Ajattelin vaan, että pitääkö keksi’ jotain uuta ja jännä? En tosin vielä tiedä, mitä se olisi 😁

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.