Hyvää isänpäivää 2023!

Isänpäivä 2023

Isänpäivä 2023.

Feminismi on edennyt siihen pisteeseen, että miehiäkin juhlitaan nyt vain kerran vuodessa.

Perheenisät eivät enää pääse luistamaan kotiaskareista ja lastenhoidosta, joten kiitos kuuluu kerrankin oikeaan paikkaan. 

Kumpi miehen rooli on tärkeämpi, sitä lienee turha spekuloida: vielä muutaman kymmenen vuoden takainen isän rooli perheen elättäjänä on tätä nykyä täysin vanhentunut käsitys. Nyt miehiltäkin vaaditaan kotihengen taitoja, osaamista kasvattajan roolissa ja tietysti uralla menestystä. Tasa-arvo kriteerinä.

Nyt pääsen kerrankin kysymään miehiltä: kumpi on mieluisampi vaihtoehto: se helpompi rooli rahat pöytään vai se monimutkaisempi, moniulotteisempi ja vaikeampi rooli läsnäolevana vanhempana, jonka vielä pitää osata repeytyä joka suuntaan. Lopussahan kiitos seisoo.

Hyvää isänpäivää teille! 

Isänpäivä 2023.

Referenssit:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.