Helmikuun kuvahaaste 22-28.2

Helmikuun kuvahaaste 22-28 pääkuva

Helmikuun kuvahaaste 22-28.2.

Tämä on helmikuun K-kuvahaasteen viimeinen erä. Helmikuu hiipui loppua kohden huomaamatta. 

Minulla tulee ikävä tätä haastetta. Sitä oli poskettoman hauska tehdä – sukeltaa omiin muistoihin ja elää läpi uudestaan ihania kuvahetkiä. Kiitos, Kristiina K!

22.2. Kalenteri 

Kalenterin kuva on Vuosi 2023 – toiveet, tavoitteet ja haasteet – jutusta. Harvoin ostan kokonaan uuden kalenterin uutta vuotta varten. Mutta nyt kävi jo toistamiseen niin, etten löytänyt sisusta omaan vanhan kalenterin kansiin. Ensi vuonna yritän uudestaan.

Helmikuun kuvahaaste 22-28 - kalenteri

23.2. Kiiltävä 

Tässä olin tekemässä kuvitusta Arkipäivän pelastajat – Ihonhoitoa arkeen postaukseen, mutta loppujen lopuksi käytin eri kuvia siihen. 

Helmikuun kuvahaaste 22-28.2
kiiltävä esine

Kuvassa olevasta YSL Shocking-ripsarista ei ole muuhun kun kuvarekvisiitaksi. Se päätyi meikkilaukkuuni puolivahigossa enkä tykännyt siitä lainkaan. Sinisen sävy oli hyvä, mutta itse tuote ei. Se jätti ripsiin outoja klimppejä eikä pysynyt paikallaan kovin hyvin. Kiiltää se kuitenkin hyvin tässä kuvassa. Koru Made by Karin.

24.2. Katos 

Tässä on tosi hupaisa kuva. Kuvassa on katos Aldin pihassa (Aldi on saksalaislähtöinen edullinen supermarketti, kuten Lidlkin), niin porukka käy kaupassa kuka milläkin menopelillä. 

Helmikuun kuvahaaste 22-28 - katos

Kuva on otettu Boliqueimessa, Portugalissa, jossa asuimme vuoden: Portugalin vuosi kuvissa

25.2. Keltainen ruusu 

Keltaisia ruusuja minulla on paljon, koska minulla on muutenkin paljon ruusujen kuvia. Kaikissa maailman väreissä. En kyllä pysty jättämään yhtään ruusua kuvaamatta 😀:  Viikko 47 – Himoshoppailua, maanjäristystä ja sadetta

Ruusuja maailman ympäri: Tallinnasta, Kokandista ja Florianasta.

Ainoa ruusun väri, josta en ota kuvia, on sininen. Se karsea sävy etoo suunnattomasti: ei kukkia saa värjätä keinotekoisesti, ei siitä tule parempaa kuin mitä luonto on saanut aikaiseksi.  

26.2. Kori 

Ainoan korin olen kuvannut jälleen kerran Uzbekistanissa. Siellä ruokaloissa ja ravintoloissa kaikki on perinteistä: astioista ja kalusteista ruokiin: Uzbekistanin perinneruokia

Helmikuun kuvahaaste 22-28 - kori

27.2. Katu 

Katukollaasin olen tehnyt Maltan kaduista. Vuosituhansien aikana maahan on kerääntynyt aika erikoinen kokoelma kulkuväyliä. 

Ja kyllä näin se on: jokaisessa kuvassa on kadun pätkä roomalaisten museoiduista teistä aina viimeaikaisiin baanoihin: Millainen on Malta asuinmaana?

28.2. Kesä 

Kesä voi olla hyvin erilainen, mitä Suomessa on tapana kuvitella. Etelä-Euroopassa iloinen vihreys kuuluu enemmän talveen kuin kesään. Kesä on sadonkorjuun aikaa, kuiva ja paahteinen: Maltan kesä – Malta & Gozo

Maltan kesä - Helmikuun kuvahaaste 22-28

Nyt kun helmikuu on ohi, kevät olisi enemmän kuin tervetullut. Olen jo odottamassa kesää, kuumia rantapäiviä ja samettisia iltoja. 

Helmikuun kuvahaaste 22-28.2.

Haasteen aikaisemmat postaukset:

Uudempia haasteen postauksia muiden blogeissa:

Visits: 594

4 vastausta artikkeliin “Helmikuun kuvahaaste 22-28.2

    1. Joo, uzbekkilainen perinteinen sinikultainen kuvio on tosi kaunis ja tekee arkipäiväisestäkin ruokailusta juhlavaa.

  1. Olisipa upeaa päästä tutkimaan noita kaikkia teitä 🙂 Historia kiinnostaa kovasti ja sitä tuolla taitaa riittää.
    Ruusuista ihan samaa mieltä. Luontaiset värit ovat ne oikeat.

    1. Maltalla kadut ovat tosiaan nähtävyys itsestään. Niin erilaisia ne on. Ihan joka lähtöön. Tosi mielenkiintoista nähdä, miten teiden rakennustekniikka on kehittynyt vuosituhansien varrella.

      Täällä on myös olemassa erillinen pieni museo, jossa kerrotaan linnoitusten rakennustekniikasta vuosituhansien ajata. Se oli varsin hauska vierailu.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.