Happy Halloween – arjesta ja juhlista

Halloween 2022 – arjesta ja juhlista.

Arjesta

Arki on tylsää. Niin se voi olla, jos sille antaa luvan olla tylsää. 

On tietysti jaksoja, jolloin pelkkä arjesta selviäminen käy työstä. Silloin kun liikkuvia osia on liikaa tai kuviossa on muita tekijöitä, kuten sairauksia, niin arki on raskasta. 

Muissa tapauksissa se on usein omaa laiskuutta, ettei jakseta tehdä arjesta kivaa ja leppoisaa. Tarvitsemme rutiineja ja tiettyä ennakoitavuutta elämään, että pystytään rentoutumaan ja olemaan onnellisia arjessa. Jatkuva jännittäminen huomisesta uuvuttaa. 

Juhlista

Juhlat ovat kivoja, mutta juhliminen on loppujen lopuksi rankkaa. On oma riesansa järjestää juhlia, huolehtia kaikesta ja siivota sen jälkeen. 

Juhlissa on hauskaa käydä, mutta oma arki on silti mukavampaa. Näin ainakin patoutuneille introverteille, kuten minä. 

Joskus aikoja sitten juhlaan valmistautumisessa riitti ylimääräinen kerros puuteria ja hieman huulipunaa. Juhlamekkoja minulla oli vain yksi, joten valinnanvaikeuksia ei ollut. Nyt minulla menee pari tuntia, että saan piirrettyä naaman ja laitettua hiukset. Isompia juhlia varten käyn oikein kampaajalla. Naisen elämä on raskasta.

Tasapainossa

Juhlan ja arjen voi yhdistää luovassa tasapainossa. Arkeen voi lainata pieniä asioita ohimenevistä juhlista. Tässä olen soveltanut Halloweenia arjen kaunistukseksi.

Päätin myös lukea Harry Potteria, koska mikä onkaan parempaa lukemista Halloweeniksi kuin tarinoita noidista ja velhoista. Pääsin tarinassa Harry Potter and Half-Blood Prince jo sivulle 113, mutta ei siihen mennessä ole vielä mitään tapahtunut. Taitaa olla Halloween ohitse, ennen kuin tarinassa taikuus alkaa. Toimintaa odotellessa… 

Hauskaa Halloweenia teille🎃!

Happy Halloween 2022

Halloween 2022 – arjesta ja juhlista.

Lisää luettavaa:

8 vastausta artikkeliin “Happy Halloween – arjesta ja juhlista

  1. Juhlin hyvin vähän näitä perinteisiä juhlia, joita Suomessa juhlitaan. En ota mitään edes arkeeni. Monet nykyjuhlat ovat hyvin keinotekoisia, ettei niitä halua elämäänsä. Olimpa negatiivinen 😀

  2. Hah, minä olen juuri tuo tyyppi, joka lainaa arkeensa asioita ohimenevistä juhlista. 🙂 Rakastan tunnelmointia – mutta omassa rauhassa miehen kanssa. Joskus tulee vietettyä juhlapäiviä hyvin pienellä porukalla, yleensä jonkun ystäväpariskunnan kera, mutta suuriin juhliin tulee lähdettyä ainoastaan jos on kyse esim. häistä.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.