Ensimmäinen viikko oikeaa lomaa

Ensimmäinen viikko oikeaa lomaa vk 30

Ensimmäinen viikko oikeaa lomaa vk 30.

Mitä lomalla kuuluu tapahtua? Ei oikein mitään erikoista. 

Kiireetön aamukahvi, verkkainen päivä, ehkä käynti lähikaupassa, iltauinti… On vaikea saada muuta aikaiseksi. Onneksi tuli hieman kevennettyä ruokavaliota, niin kilotkin ropisevat vauhdilla pois. Olo on huomattavasti kevyempi kuin 5 kiloa aikaisemmin.

Laihduttamisella (ruokavaliota katsomalla ja liikuntaa lisäämällä) on terveyteeni outo vaikutus: minulla hellittää migreeni heti, kun saan painoni kuosiin. Toki vuosien varrella oma ominaispainoni on noussut jonkin verran, mutta sen on oltava virallisen terveen painoindeksin sisällä. Muuten en pääse liikkumaan, kaikki nivelet vinkuvat liitoksissaan ja hengästyn heti ovesta lähtiessäni. 

Vaikka olen hengaillut Maltalla jo viikon, ja kuva-aineistoa kertyy, olen ollut laiska kirjoittamaan ja viimeistelemään postauksia. Menen sieltä, missä aita on matalin eli aikaisemmin aloitetuilla luonnoksilla. Ehkä lomalla saakin ottaa rauhallisesti.

Olen pitkästä aikaa lukenut uutisia. Vastaan tuli sekä hyvää ja mielenkiintoista aineistoa että sellaista, mistä haluaisin pistää silmät kiinni. Näistä kuitenkin myöhemmin. Kunhan saan edes tekstit valmiiksi.

Ensimmäinen viikko oikeaa lomaa vk 30.

Referenssit:

4 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen viikko oikeaa lomaa

  1. Itsellä on viimeinen lomaviikko nyt käynnissä ja ensin suunnittelin, että mennään joka päivä jonnekin. Mutta tässä sitä suoritetaan jättimäistä siivousta ja valmistaudutaan makkareiden sekä eteisen pintaremonttiin.

    1. Toivottavasti silti sait lomailtua jonkin verran. Loma on supertärkeä työssä jaksamisen kannalta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.