Arjesta kiinni

Arjesta kiinni.

Arjesta kiinni

Totta se on, yritetään pitää omasta arjestamme kiinni. Nautitaan elämästä, minkä pystymme, koska meillä on kuitenkin vain yksi ainoa elämä, eikä sitä tarvitse tuhlata turhan refleksoimiseen. Tehdään se, mihin pystymme ja toivotaan parasta. Tässä olen Tiian kanssa samaa mieltä: elämän on jatkuttava kaikesta huolimatta, kaikkien pitää tehdä se, mitä parhaiten osaa (olen kyllä lukemassa hänen loistavia, elämänhaluisia postauksiaan salaa).

Kaikissa blogeissa ei voi eikä tarvitse olla sotaa. Jotkut ihmiset eivät pysty käsittelemään sitä henkisellä tasolla, toiset eivät vain tuo sitä omiin blogeihinsa, formaatin tai muiden syiden takia. Se ei tarkoita, etteivät he olisi huolestuneita tai tietoisia asiasta. Ei tarvitse tuomita tuntematta. 

Yritän tässä pysyä järjissäni ja siirtyä muihin aiheisiin kuin venäjän aloittama hyökkäyssota Ukrainassa. Ei se, etteikö se vaatisi ponnistelua, mutta yritän.

Tänne kuuluu pelkkää hyvää. Yliopistomme sijoittui kuluttajaäänestyksessä parhaaksi yksityisten oppilaitoksen kesken. Se on sekä oppilaille että johdolle iso asia. Saimme 13.7K ääniä. 

Sää on mukavan keväistä, mutta itse odotan vielä kukkia.

Olemme löytäneet Kokandista kahvilan, josta saa kunnollista kahvia ja se vieläpä sijaitsee aika lähellä yliopistoa.  

Pystyn hoitamaan työtäni kohtalaisen hyvin.

Olen myös huomannut, että monikielisyydestäni on ollut valtavasti hyötyä. Pystyn seuraamaan uutisia monesta lähteestä, verrata ja analysoida niitä. Venäjän osaaminen on ollut tässä tapauksessa vain eduksi, koska sitä käytetään lingua francana post-NL alueella. Joten tällä tavalla paikallisetkin uutiset taipuvat. 

Tähän arki-inspiraatio loppui. Sorry!

Nämä kuvankaappaukset Instasta välitän yleisestä pyynnöstä ja Kremlin propagandan vastapainoksi. Valeria ja Vazgen on vähän päälle parikymppinen pariskunta, joka muutti Dniproon Kokandista tammikuussa. Lahjakkaat hammaslääkärit, joille olen kiitollinen valkoisesta hymystäni.

PS. Postauksessani Viikko 9 – Olisiko toivoa? – Via Per Aspera Ad Astra – Apua Ukrainaan olen kerännyt lahjoitusvinkkejä Ukrainan kansan ja pakolaisten hyväksi. Kaikki apu on tarpeen ja tervetullutta. Jokainen lahjoitettu euro auttaa taistelemaan oikean asian puolesta. Kiitos! 

Arjesta kiinni.

Referenssit:

4 vastausta artikkeliin “Arjesta kiinni

  1. Meillä töissä korona näkyy vielä tosi paljon. Niin paljon, että työpäivän aikana ei sotauutisia paljona ehditä seurata. Kohta varmaan se sota tulee meidän töihin asiakkaiden kärsimän ahdistuksen muodossa. On vain yritettävä pitää oma pää jollain lailla selvänä tässä.

    Jaksamista sinulle Nadine, sota koskettaa sinua niin paljon syvemmin. .

  2. Ukrainan sota näkyy tällä hetkellä nuorisotyössä ja meillä tosiaan niin, että nuoret käsittelee asioita käsien kautta.

Vastaa