Kuntoilua – viikon kuulumisia

kuntoilu balettitossut

Kuntoilu.

Se pakkopulla, jota yritämme syödä monena päivänä viikossa. Muuten: miksi juuri pakkopulla? Suurin osa ihmisitä tykkää pullasta, näin ainakin luulen. Itse en syö sellaista, joten ilmaisu sopii minulle 😂. En siedä hiivaa. 

En kuntoile viikolla, vain viikonloppuisin. Siitä voin syyttää ihan vain ajan puutetta . Kuntoilu käsittää vain kävelemistä ja balettiharjoituksia omassa huoneessani. Suurin osa kuntosaleja ja uimahalleja on edelleen kiinni pandemian takia. Ensi viikolla niiden luvataan avaavan ovensa yleisölle. 

Myös opiskelijat ovat tulossa takaisin lähiopetukseen maanantaista lähtien.

Olen lukenut ElintapaLuotsi-blogissa haasteesta, jossa kehotetaan kaivamaan kuntoiluvälineitä omilta ullakoilta ja lainaamaan ne kavereille siinä toivossa, että kummallekin tulisi inspiraatiota kuntoilemiseen. 

Joskus olen omistanut moniakin kuntoiluvälineitä, kuten varmaan kaikki suomalaiset omakotitalojen omistajat. Nykyään pitää tyytyä johonkin varsin mobiiliin ja snadiin. Joten nyt en omista mitään muita kuntoiluvälineitä kun baletin harjoitustossut. Kätevä väline, menee pieneen tilaan, aina voi ottaa mukaan matkoille ja voi harjoitella missä vaan. Kunhan intoa löytyy 😁.

En tosin viitsi lainata niitä kaverille, hieman epähygienistä se olisi. 

kuntoilu

Hyvää viikonlopun jatkoa ja mukavaa työviikkoa teille!

Kuntoilu.

Referenssit:

Visits: 166

2 vastausta artikkeliin “Kuntoilua – viikon kuulumisia

  1. Itse kaipaan sambaa, jota harrastin vuosi kausia aikanaan. Nykyinen työ on sellaista, että treeneihin ei pääse kun teen siihen aikaan töitä…

  2. Chromella näköjään toimii tämä kommentointikin, ehkä mun pian pitää ruveta vaihtamaan selainta Firefoxista muualle… Mutta kuntoilu, se on tosiaan vaativaa – vaimolla tuli siitä aina hyvän olon boosti, mulla taas vain hiki ja ei sen kummempaa. Nyt tämä uusi nainen on onneksi myös kuntoilusta intoutuva, joten oma tahti taas paranee, kun ei lipsahda niin helposti.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.