Huoneeseen asti toimitettu Issyk Kul

pitää varoa mitä toivoo

Olen aina sanonut, että pitää varoa, mitä toivoo.

Työviikkomme sai karun ja kostean alun, kun heräsimme keskellä yötä koko asuntolan voimin siihen, että Niagaran vesiputous kohisee aivan korvan vieressä. Sen olisi toivonut olevan pelkkää kivaa unta, mutta todellisuudessa höyryävä Niagara iskeytyi seiniin suoraan asuntolan katosta. Lämmityksen syöttöputki oli ilmeisesti pettänyt. 

Kuumaa vettä virtasi pitkin käytävää ja huoneisiin. Yritimme epätoivoisesti kerätä sitä kokolattiamatosta käsin, räteillä ja ämpäreillä. Turhaan. Vettä syöksyi sellaisella paineella, että hetkessä lattia ui siinä.

No, olen jo kerennyt toivoa, että lämmityksen tehoa kierretään pienemmäksi, koska patterit hehkuivat tulikuumina. Nyt lämmitys on kokonaan pois päältä. Olen myös toivonut, että kaupungissa olisi jokin vesistö, nyt Issyk Kul oli toimitettu suoraan huoneeseeni. Issyk Kul kääntyy kuin “kuuma järvi”, vaikka se ei koskaan ole varsinaisesti kuuma. Kesälläkin sellaiset virkistävät 19 astetta. Nimi Issyk Kul tulee siitä, ettei järvi koskaan jäädy.

Toivottavasti oikea Issyk Kul tulee olemaan huomattavasti mukavampi kohde, kuin oudolta haiseva lämmitysputken vesi. 

Kuvia tilanteesta en ole ottanut (eikä varmaan kukaan mukaan), koska se oli varsin nopeatempoinen ja pelottavakin tapahtuma. Joudutte uskomaan sanojani 😁.

Talvi kävi jo kääntymässä näillä leveysasteilla, joten odotamme täällä kevättä. 

Pitää varoa mitä toivoo.

Kuvat:

  • © Abdurohman Abduhamidov
  • © Via Per Aspera Ad Astra

Referenssit:

PS. Putki oli korjattu samana päivänä ja lämmitys on ollut päällä siitä asti, joten pitkään palella ei tarvinnut.

4 vastausta artikkeliin “Huoneeseen asti toimitettu Issyk Kul

  1. Hyvä että homma on hoidossa, aika hurja juttu tuollainen!

    Kyllä tosiaan kannattaa miettiä, mitä toivoo. Tai kannattaa muistaa toivoa riittävän tarkasti, ettei tule ikävää lopputulosta. 😃

    Minähän siis todellakin uskon manifestointiin, ja oon saanut paljon kivoja juttuja elämääni, mitä oon maknifestoinut. Voi toki olla sattumaakin, mutta haluan uskoa myös ajatusten voimaan…😉

  2. Hui, kuulostaa huikealta! Toivottavasti saitte kuivattua kaikki pois. Mukavaa viikon jatkoa sinulle sinne!

    1. Kyllä, se näyttää kuivuvaansa pois. Onneksi sisällä on aika lämmin, nopeasti paranee. Lämmityskin on korjattu samana päivänä.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.