2021: Muutama hauska fakta päättyvästä vuodestamme

Muutama hauska fakta 2021
Talvi on tullut Kokandiin

Muutama hauska fakta 2021.

Nyt on taas se hetki, jolloin palataan menneen vuoden teemoihin, saavutuksiin ja epäonnistumisiin. 

Vuosi 2021 oli hyvin tapahtumarikas ja moni henkilökohtainen ennätys tuli saavutettua. 

1.

Tämän vuoden aikana olen itse käynyt yhteensä 13 maassa, joista tosin vain 3 oli uusia. Jokaiselle perheenjäsenelle nämä luvut ovat olleet erilaiset.

2.

Meidän onnistui saada kasaan myös pari road trippiä, vaikka itse osallistuin toiseen vain virtuaalisesti. 

3.

Suurimpiin onnistumisiin minun pitäisi luetella blogini kasvukäyrä, joka näytti 425% kasvua verrattuna vuoteen 2020. En kuitenkaan tee sitä, koska blogini on vain parivuotias ja sen kuuluukin kasvaa reippaasti. Olen tehnyt sen eteen valtavasti työtä, että tällä kerralla onnistuisin tavoitteessani. Tiedostan, että myöhemmässä vaiheessa kasvukäyrä tasoittuu.

4.

Tämä on ensimmäinen joulu ja uusivuosi, jonka vietämme erilleen. Se on surullista. Minua myös uhkaa varsin mukava uudenvuoden juhla sairaalan sängyssä migreenikohtauksen takia.

5. 

Urallani on käynyt aikamoinen turbovaihe, jonka seurauksena olen ensimmäistä kertaa päässyt käyttämään kaikkia vahvuuksiani yhtä aikaa samassa virassa. 

6.

Tämä oli ensimmäinen vuosi, jolloin poikamme ei hypännyt luokan yli vaan aloitti seiska luokassa heti kutosen jälkeen. Hän oli myös poikkeuksellisesti samassa maassa vaikka siirtyi eri kouluun eri saarelle. Toisaalta hän on ollut osallisena useissa kilpailussa varsin kiitettävin tuloksin. 

7.

Kukaan meistä ei ole sairastunut koronaan (vieläkään) melkoisesta matkustusmäärästä huolimatta. Nyt kuuluu koputtaa puuta, mutta käytän siihen päätäni (kuten jo kerran aiemmin mainitsin), koska se näyttää toimivan paremmin 😁.

Muutama hauska fakta 2021.

Tällä kerralla joulukorttien maisemat ovat olleet meillä laidasta laitaan 😁.

Zurrieqin kotikujat täydessä valaistuksessa
2021 Archives – Via Per Aspera Ad Astra

Muutama hauska fakta 2021.

Visits: 248

9 vastausta artikkeliin “2021: Muutama hauska fakta päättyvästä vuodestamme

  1. Oho, sulla on pitänyt kiirettä!
    Olen iloinen, että oot välttynyt matkustelusta huolimatta koronalta olen myös iloinen sun työkuvioista! Vaikuttaa mielenkiintoiselta pestiltä!

    Onnea ja menestystä myös blogiin! Oot ollut kyllä niin aktiivinen, että blogi on kaiken kasvun ja menestyksen ansainnut!
    Toivotaan, että menestys jatkuu ja toivon myös paljon yhteisiä blogikuvioita tällä alkaneelle vuodelle! 🙂

  2. Oho paljon on matkustusta tullut tehtyä ja onneksi olkoon blogin suosiosta. Olen koko elämäni aikana tehnyt 6 matkaa, hieman eri vesissä:D

  3. Vilkasta on elämäsi. Sinun kanssasi saa “nojatuolimatkailla”, varmaan mielenkiintoine vuosi 2022 tulossa. Hyvää jatkoa sinulle!

  4. Oletpa käynyt viime vuonna monessa maassa! Onneksi ei ole korona tarttunut, toivottavsti ei tänäkään vuonna! Kaikkea hyvää uudelle vuodelle! 🙂

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.