Sunnuntain-päivänä en jaksa olla vakava

Sunnuntain-päivänä en jaksa olla vakava
Ostin itselleni krysanteemeja

Sunnuntain-päivänä en jaksa olla vakava enkä kirjoita maailman menosta tai syvällisistä aiheista. Sunnuntai on “aivot pihalle”-päivä, hypätään mereen, jos sellainen on lähellä..

Sen takia keräsin tänne vain muutaman kuvan ihan tavallisesta arjesta. Tietysti omaan päivääni mahtuu sotkua, siivousta, pyykkäystä, ruoanlaittoa ja ruutuun tuijottamista. En kuitenkaan kuvaa sitä, vaan niitä hetkiä, joissa on jotain kaunista. 

Tästä voi myös kehittää blogihaasteen: jakakaa kauniit hetket arjestanne, jotain sellaista, mitä haluatte näyttää maailmalle. Vaikka vastasiivottu huone on järjestyksessä vain hetken tai kaunis pöydän kattaus kestää sotkematta vain mikrossa ruoan lämmityksen ajan, silti ne ovat ikuistamisen arvoisia. Tiedän kyllä, että ruokaa kuuluu tehdä tuoreeltaan joka päivä eikä lämmitellä eilisiä jämiä. Mutta kuinka moni meistä oikeasti pystyy siihen? 😏

Sunnuntain-päivänä en jaksa olla vakava - Maisema kodinhoitohuoneesta
Maisema-bongausta kodinhoitohuoneesta

Hienoja kuvia arjesta voi jakaa ilman taka-ajatusta, että katsokaa, arkeni näyttää aina tällaiselta. Kaikki me tiedämme, ettei arki ole ruusuilla tanssimista. Mutta näin väitän, että jokaisen arjessa on kauniita hetkiä. Niitä vain on liian helppo missata. 

Huomatka ja nautikaa omia arjen pieniä, kauniita hetkiä ja jakakaa ne meidän kanssamme. Kuten tiedätte: Jaettu ilo tuplaantuu. 

Hyvää Sunnuntaipäivää teille!

Sunnuntain-päivänä en jaksa olla vakava.

viikonloppu Archives

En ole ainoa, joka tykkää krysanteemeista: Alkusyksyn ruukkuistutuksia – Amalian maailma 

2 vastausta artikkeliin “Sunnuntain-päivänä en jaksa olla vakava

 1. Ihana aurinkoinen postaus. Luulen, että teen tätä tavallaan joka päivä, kun jaan instaan niitä mun höppänöitä kahvihetkikuvia. Saan ainakin itse siitä iloa ja jos joku muu vielä saa, niin huippua.

  Ihanaa viikonloppua Nadine. <3

  1. Kiitos, Tiia!

   Aamuinen kahvihetki onhan se päivän kohokohta, eikös niin ☕? Ja jaettu ilo tuplaantuu.

   Aurinkoista viikonloppua sinulle!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.