Täydellinen käsipuoli – Omnia mea mecum porto

Omnia mea mecum porto – Täydellinen käsilaukku matkalle

Omnia mea mecum porto - Täydellinen käsilaukku matkalle

Ennen tätä laukkua kaikki pienemmästä päästä omistamani veskat olivat iltakäytössä. Geneva on tähän mennessä ainoa, jonka kelpuutan arkipäiville. Omani on tummansininen. Musta on toki klassikko. Omasta halusin helposti yhdistettävän, mutta aavistuksen tavallisuudesta poikkeavan. Vuosien varrella Geneva ilmestyi lukuisina eri värivaihtoehtoina.

Se on täydellinen matkustaessa tai muutenkin silloin, kun pitää saada kädet vapaaksi. Tähän pieneen ihmeeseen mahtuu kaikki tarvittava vesipullo mukaan lukien. (moottorisaha?)

Yleensä en kanna meikkilaukkua arkipäivisin. Se kuuluu matkavarustukseen. Tässä kuvassa se on täytteeksi siihen taskuun, missä kannan vesipulloa (0.5L), nenäliinoja, käsidesiä, aurinkolasit, käsirasvaa, varakauppakassia ja avaimia. Taskujen määrä on niin valtava, että välillä eksyn niissä, jos vaihdan tavaroiden järjestystä (sellaista tapahtuu minulle tosi harvoin).   

Pieni ihme – Geneva Leather Organizer Bag

Omnia mea mecum porto - Täydellinen käsilaukku matkalle

Matkalla on kiva näyttää myös tämän brändin kengät. (Näistä tarkemmin edellisessä postauksessa: Täydellinen käsipuoli – Retki kaupungissa). Tämä on ainoa ballerina-malli, jonka kelpuutan parin sentin piilokoron takia, joka pitää minut pystyssä.

Olen itse asiassa enemmän kuluttanut heidän korkkareitaan. Joten, jos on hyvää paria vajaa, niin kannattaa kokeilla. Koot ovat “true to size” ja lesti on aika leveä, M-L. Minulle ainakin heidän sandaalinsa ovat liian leveitä – menen niistä läpi. 

Vaikka TJ Collection toimittaa nettikaupastaan ympäri maailmaa, omat tavarat olen hankkinut ihan vaan Tallinnasta Ülemisteltä (Chester). On vielä ainakin yksi kauppa Rocca al Maressa

Omnia mea mecum porto – Kannan mukanani koko elämäni . Pieni ihme suurella sielulla.

OMNIA MEA MECUM PORTO – TÄYDELLINEN KÄSILAUKKU MATKALLE

Black Leather Organizer Bag Geneva YH 5220810 BLK

Black & White Patent Leather Ballet Shoes with Square Toes

Beauty, Fashion & Shopping Archives

Täydellinen pikkulaukku

Kuvituksissa käytetyt somisteet ja kuvamateriaalit

Kuva-arkisto: © 2000-2024 VIA PER ASPERA AD ASTRA

Omnia mea mecum porto – Täydellinen käsilaukku matkalle

Visits: 251