Täydellinen käsipuoli – Retki kaupungissa

Täydellinen laukku kaupunkilomalle tai pienelle retkelle helppoon maastoon.

Itse asiassa tämä laukku on parhaimmillaan reppuna. Minä en voi sanoa, että olisin hyvin iloinen siitä asiasta, että jokin esine roikkuu selästäni. Myös se seikka, että reppu pitää aina ottaa pois selästä, jos siitä tarvitsee jotakin, on suhteellisen ärsyttävää. Mutta näin kaupunkimaastossa retkeillessä, tämä laukku osoittautui hyväksi valinnaksi. Siihen hyvin mahtuu pieni läppäri tai suurempi puhelin (on erillinen pehmustettu tasku), vesipullo (sille on oma pidike, niin vesi ei pääse levittäytymään pitkin kassia, jos korkki ei mennytkään kovin hyvin kiinni) sekä muuta pientä kivaa, mitä yleensä joutuu kantamaan mukana.  

Näihin olosuhteisiin sopivat myös tämän brändin kengät. Tämä on ainoa matala malli, jonka kelpuutan. Siinä on parin sentin piilokorko, joka pitää minut pystyssä, muuten en siedä ballerinoja. Päällinen on niin pehmeää nahkaa, ettei minulle koskaan tullut näistä mitään rakkuloita, hiertymiä tai kovettumia, vaikka kävelisin monta päivää putkeen 10-12 tuntia päivässä (tämä on meidän normaali lomatahti). Toki, jos maasto on vaativa, käytän lenkkareita. 

Tuo kantapään kohdalla oleva pehmike on aivan loistava keksintö! Se estää kantapään hiertymistä. 

Tämä malli muuttaa vähän muotoaan parin vuoden välein, mutta on pysynyt markkinoilla ainakin 10 vuotta. Itse olen kuluttanut 3 paria tähän mennessä. Tai siis, äitini takavarikoi ne, kun niistä tuli tarpeeksi leveät hänen jalkaansa. Äitini on 83, hän ei ole pystynyt käyttämään korkkareita nyt ainakaan kymmeneen vuoteen 😁.

Minulla on tämän vihreän parin lisäksi vielä valkoiset ja täplikkäät tällä hetkellä käytössä. 

Nämä olen hankkinut Tallinnasta Ülemisteltä (Chester). Brändin kauppoja on vielä Rocca al Maressa. TJ Collection toimittaa nettikaupastaan myös ympäri maailmaa.

Malta & Gozo Archives

Beauty, Fashion & Shopping Archives

Kuvituksissa käytetyt somisteet ja kuvamateriaalit

Kuva-arkisto: © 2021 VIA PER ASPERA AD ASTRA

Visits: 353

5 vastausta artikkeliin “Täydellinen käsipuoli – Retki kaupungissa

  1. Itse pidän tuollaisista laukku/reppu kokonaisuuksista. Reppu on paikallaan usein juuri retkeilessä. Tämä on kaunis yksilö!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.