Keväisiä kimppuja, blogihaasteita ja upeita kuvia – Viikonlopun kuulumisia

kevätkukkia blogihaaste

Kevätkukkia blogihaaste.

Keväisiä kimppuja, blogihaasteita ja upeita kuvia… Onneksi bloggaajakollegani ovat pitäneet minut kiireisenä myös muilla rintamilla kuin tulevaan lockdowniin valmistuminen. Olen heille siitä kiitollinen.

Maanantaista lähtien olemme jälleen kerran kiinni kodeissamme. Liikkuminen ulkona ei ole rajoitettu, mutta ei tässä mihinkään pääse käymään, kun kaikki paikat ovat kiinni. Eli viikon kohokohdaksi tulee ruokakaupassa käynti.

Koulut ovat etäopiskelussa. Onneksi meille on luvattu kunnolliset aikataulutetut koulupäivät. Ymmärtääkseni myös videoyhteys kavereihin ja opettajaan tulee olemaan hyvin tiivis. Lista teknisiä vaatimuksia ja appseja, mitä tulee asentaa/opetella käyttämään ennen sitä oli pitkä. Poikamme oli sitä mieltä, ettei hänellä ole mitään hätää. Hän osaa kaiken. Oi tätä 10-vuotiaan ehdotonta luottamusta omiin kykyihinsä. En viitsinyt sanoa mitään vastaan, ja toivon, että tekniset osat toimivat juuri niin hyvin kuin hän uskoo. Meidän edellisen etäjakson kokemuksella kämmejä tulee sattumaan siitä huolimatta.

Amalian maailma esitti minulle yllä mainitun #kevätkukkia -haasteen, jonka seurauksena jouduin lähtemään ulos kuvaamaan kukkia, koska kaikki kukkakaupat ovat jo kiinni enkä saa somisteita mistään muualta kuin lenkkipolulta 😁

Blogi | Fin In Tirol muisteli omaa ensimmäistä ulkomaanmatkaansa, joten omakin muisti virkistyi niin, että kirjoitin ylös tarinan, jota olen aina halunnut jakaa, koska se on mielestäni hauska ja opettavainen: Tarina 2010: Ihmeiden aika 

Aito ajatus tappoi naapurin kissoja ja tappeli teinien kanssa (yksikään eläin ei saanut surmaansa kirjoituksen seurauksena 😋).

I don´t speak Polish sai minut pohtimaan, mitä tuntuisi lähteä ulos omalta mukavuusalueeltaan ja lähteä oppimaan jotain uutta. 

Unelma 5 pohti sitä, millaisen jäljen korona jättää lapsiimme, asia, jota itsekin olin miettinyt paljon: K-sukupolvi 

Seurasin Tiia Koivusalon valmistautumista kesään ja ihailin hänen aurinkoisia kuviaan.  

Jarkolle Tuli vaan mieleen keski-ikääntymiseen liittyvät kysymykset ja se kirpaisi minuakin, koska itsekin olen kovaa vauhtia menossa elämäni puoliväliä kohti: Iän suhteellisuusteoria. Toisaalta, se tarkoittaa vain sitä, että olen tuhlannut vasta puolet elämästäni. Toinen puoli on vielä jäljellä. Eli minulla onkin kaikki vielä edessä! 😍

PS Osallistujien #kevätkukkia pääsee ihastelemaan Instagramissa ja heidän blogeissaan.

kevätkukkia blogihaaste

Visits: 206

Yksi vastaus artikkeliiin “Keväisiä kimppuja, blogihaasteita ja upeita kuvia – Viikonlopun kuulumisia

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.