Ammattibloggaajan kirjasto

Lähteet, joista koin saavani eniten hyötyä viimeisen vuoden aikana. Ammattibloggaajan kirjasto

Ammattibloggaajan kirjasto

Ammattibloggaajan kirjasto

Olen muokannut tätä listaa useaan otteeseen. Olen löytänyt olevinaan hyvän paikan, ja sitten jälleen kerran kävi ilmi, että on olemassa parempiakin tiedon lähteitä.

Bloggaamisessa, kuten suurimmassa osassa uusia aloja, muutokset tapahtuvat tosi nopeasti. Ensimmäinen asia, mihin pitää katsoa, on julkaisun päivämäärä. Suurin osa täällä mainittuja lähteitä päivittyvät varsin nopeassa aikataulussa. 

Suomeksi valtaosa lähteitä on jälkijunassa ison maailman tapahtumista, joten itse olen siirtynyt lukemaan pääasiallisesti englanniksi. Toki osa asioita, jotka toimivat isoilla markkina-alueilla, ei käy Suomessa. Terve järki on eduksi tässäkin.

  1. Go WordPress – WordPress.com (Blog) – kaikki WP:ssä tapahtuvat muutokset puidaan siinä perusteellisesti. Paljon alan ajankohtaista tietoa. Tämä on ihan must seurata, jos bloggaat WP:n alustan päällä. 
  2. SEO blog (yoast.com) – kaikki mitä hakukoneoptimoinnissa tapahtuu uunituoreena tietona. 
  3. Sisältötoimisto Rouva Sana – Poimi ajankohtaiset vinkit hyödyksesi – vinkit bloggaamisesta suomeksi.
  4. Blogien kirjoittamattomat säännöt – Etiikka.fi – tässä on käypä opas siitä, miten eettisiä kysymyksiä voi ratkaista.
  5. Bloggers (and Vloggers): Tips, Tools and Strategies | Blogging.com – yleistason tietoa, joka tosin sovellettava suomeksi bloggaamiselle, mutta tuore ja laajassa kaavassa.
  6. Nomade Gate – jos bloggaat myös muualta kuin Suomesta.
  7. HubSpot Blog | Marketing, Sales, Agency, and Customer Success Content – tässä painotus on markkinoinnissa, myynnissä ja tavoitteellisessa bloggaamisessa. Hyvä lähde yritysbloggaajille.

Ammattibloggaajan kirjasto banner

Bloggaaminen (Suomi) Archives 

2 vastausta artikkeliin “Ammattibloggaajan kirjasto

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.