Neljännesvuosiraportti 8/2020

Kirjoittamisen ilosta ja SEOttamisesta

Tämä on Neljännesvuoden raportin pääkirjoitus. Se on lyhyt. Sen voi myös skipata kokonaan ja siirtyä suoraan asiaan. KIRJOITTAMISEN ILOSTA JA SEOTTAMISESTA

KIRJOITTAMISEN ILOSTA JA SEOTTAMISESTA
Nyt on vuoden 2020 elokuu. Se on ihan vaan historiaa varten. 

Muistattehan, etten minä lähde opastamaan ja kertomaan kenellekään miten asiat kuuluu tehdä. Kerron Bloggaamisen-osiossa vain siitä, mitä omia kokemuksia kustakin bloggaamiseen liittyvästä asiasta minulle kertyi ja miten olen ratkaissut ne ongelmat, jotka tulivat eteeni. Jaoin teidän kanssanne omia kokemuksia kursseista, oppaista, myyteistä ja käytännöistä, mitä itse olen kokeillut ja kokenut. Paljastan, mistä minulle on ollut hyötyä ja mistä ei (vaikka epäilen, että saan taas haukkuja niskaani). 

Isompia muutoksia, jotka olemme päättäneet tehdä: 

  1. Mieheni nyttemmin kirjoittaa enimmäkseen Aviokoulu.com -blogiin. Silloin kun kerkeää tai on pakko kirjoittaa. Hänen tekstinsä ovat huomattavasti ytimekkäämpiä ja kulmikkaampia. Usein nasevaa yhteiskunnallista kritiikkiä. Sen takia päätettiin pitää nämä kaksi blogia erillään toisistaan. Minun pehmo-vuodatukseni käsilaukuista ja aurinkovoiteista ei välttämättä palvele hänen lukijoitaan millään tavalla. 
  2. Päätin erottaa myös englanninkielisen osion omaksi blogiksi Introverts Network – A Network For Ultimate Introverts. Osiolla tulee olemaan selkeä aihe ja uusi ilme. Ehkä se on vähän henkilökohtaisempikin. Saman tekstin kirjoittaminen kaksi kertaa, vaikkakin eri kielillä, tuntui vaan niin tylsältä, etten jaksanut. Tiedostan kyllä, ettei suomalaiset lue englanninkielisiä blogeja kovin innokkaasti. Ei sen takia, etteivät osaa sitä kieltä. Muuten vaan isänmaallisuuttaan. 
  3. Poikamme aloittelee oma blogia Markus Mikael: My Way To A Successful Future, jossa hän saa kirjoittaa siitä, mistä itse haluaa. Aikuisten jutut ovat hänen mielestä turhan tylsiä 🙂 
Raporttiin kuuluu:
Aikaisemmat artikkelit (Bloggaaminen (Suomi) Archives):

Subscribe to our newsletter!

Visits: 42