Uusi aamu tuntematon

Uusi aamu tuntematon - kirja
Uusi aamu tuntematon – kirja

Uusi aamu tuntematon – kirja

Sen verran vanhanaikainen olen, että pöydällä, paperisena versiona, kirjamme lämmitti enemmän kuin e-kirjana. Vaikka ymmärrän hyvin, että paperbackin aikakausi on menossa ohi, sen konkreettisuus, paino kädessäni, on merkki siitä isosta askeleesta, minkä teimme. Minulle tämä on ensimmäinen julkaistu teos siitä huolimatta, että olen kirjoittanut koko elämäni. 

Olisin tietysti halunnut, että kuvassa jotain tapahtuisi. Tai olisi edes jokin koriste, mutta se kuva on otettu karanteenin pahimpana hetkenä, jolloin kukkakimppuakaan ei olisi saanut kaupasta, puhumattakaan ystävien halaamisesta. Se on tosin merkityksellistä, koska kirja kertoo tapahtumista, jotka muuttivat miljoonien ihmisten elämän peruuttamattomasti. 

Elämä voi välillä heittää eteen arvaamattomia käänteitä. Itsekin olen syntynyt maassa, jota ei enää ole olemassa. Aseelliset konfliktit ja poliittiset päätökset pyyhkäisevät maailmankartalta kokonaisia valtioita ja etnisiä ryhmiä. Turvallisesta Suomen lintukodosta näemme uutisissa, miten maailmalla myllertää. Harvoin tulee ajatelleeksi, miten pienen ihmisen käy silloin, kun sodan hyökyaalto vyöryy yli. Toiset ihmiset selviävät siitä, toiset eivät.

Lisätietoa:

Tässä lisää infoa kirjasta: UUSI AAMU TUNTEMATON

Amazonista pääsee lukemaan suurimman näytepätkän. Siirry Amazoniin

“Pimennetyt ikkunat, harvat kynttilöiden värisevät valot, kauhua nostattava hiljaisuus. Dina kuuli laukaukset, vielä ja vielä. Hän juoksi. Juoksi niin kauan, että sydän oli revetä rintakehästä.” “Polttava kyynel vieri pitkin poskea. Dina huomasi, että hän puristaa Lisan kättä niin että häneen varmaan sattui.” – Mitä tapahtui? Dinan sydän putosi tyhjään. Uusi aamu tuntematon Kaksi tahoillaan varattua

Kaksi tahoillaan varattua naista tapaavat työnsä puolesta Krimillä, vieraileva meppi ja paikallinen opettaja. Tuhkimotarina saa julman käänteen, kun niemimaa miehitetään. Mitä he halusivat elämältään, kuinka selviytyä kaikesta?

“Uusi aamu tuntematon” on suorasukainen ja tiukkatunnelmainen kertomus, joka ei jätä ketään kylmäksi. Nauru ja kyyneleet ovat herkässä.  Karu arjesta selviytyminen vaihtuu lennossa juhlaillallisiin mittapuvuissa ja design-vaatteissa pokkuroivien seurassa. Kirjoittaja vie lukijan taitavasti läpi elämän, jossa arkipäivän kitkuttelu, kiemuraiset ihmissuhteet, painostava sodan uhka ja poliittisesti epäsovinnaisen parin eroottiset hetket ovat kuin perusnormaalia. 

Kirjat (kauppaan)

E-Books Archives

UUSI AAMU TUNTEMATON

My War (suomi)

#Uusi aamu tuntematon

Subscribe to our newsletter!

Ads

Visits: 61

3 vastausta artikkeliin “Uusi aamu tuntematon

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.