Postaus kellokortilla

Kuinka kauan yhden postauksen tekeminen kestää?

Postaus kellokortilla.

Interpretation of Dali by Happy Color® 
Postaus kellokortilla
Interpretation of Dali by Happy Color

Kellotan nyt yhden postauksen kirjoittamisen. 

Postaus: Appelsiininkukka

Laji: Täyspostaus kuvineen

Soundtrack: Anna Abreu

Sanamäärä: 1002

Aloitettu: 29.1.2020 klo 9.30

Jukaistu: 29.1.2020 klo 15.57

Tauot: Lounastauko, klo 12.36-12.51; pyykkien vaihto: klo 13.58-14.13; kaksi kolmen minuutin jaloittelutaukoa klo 11.20 ja klo 14.37; naapurin sisälle päästäminen portista: klo 12.10-12.13

Eli kunnolliseen postauksen kirjoittamiseen, oikolukemiseen ja viimeistelyyn menee liki 5 tuntia. Silloinkin, kun postauksen luonnos on valmis ja kuvat on järjestetty, viimeistely kestää vielä puolesta tunnista tuntiin. Julkaiseminen ei ole pelkää “Publish”- napin painamista. Ennen kuin sen maagisen napin voi painaa, postaus pitää saada julkaisukuntoon. 

SEO on yksi asia, jonka kanssa joutuu tappelemaan. Suurin osa hakukoneista on rakennettu englannin kielen pohjalle, mikä lisää vaikeusastetta kertaheitolla. Jotkin asiat ovat kaikille kielille yhteisiä, toiset eroavat niin, että SEO ei pysty niitä ymmärtämään.

Metatiedostot ja otsikot ovat toinen päänvaiva. Juuri silloin, kun pää on tyhjimmillään itse postauksen kirjoittamisen jälkeen, pitää vielä keksiä kuville metat ja otsikot hakukoneille. Ja se värjää ne punaisiksi kerta toisensa jälkeen. 

Mainokset:

Depositphotos
Postaus kellokortilla, yoast

PS Niistä ei niin kaukaisista ajoista paljon on muuttunut. Yoast nyt on huomattavasti suomen kielen ystävällisempää. Itsekin olen kehittynyt sekä kirjoittamisessa että SEOttamisessa.

#BLOGGAAMINEN

Bloggaaminen/Blogging Archives

Subscribe to our newsletter!