Joulukalenteri 2023 – Luukku 12. Talviurheilua

Joulukalenteri 2023 – Luukku 12. Talviurheilua.

Joulukalenteri 2023 - Luukku 12. Talviurheilua

Joulukalenteri 2023 – Luukku 12. Talviurheilua

Talviurheilua voi toki katsoa televisiosta. Tykkään itsekin katsoa taitoluistelua, koska en kykene kuin hädin tuskin pysymään pystyssä luistimilla.

Olen hieman kateellinen niille, jotka osaavat luistella hyvin, pelata jääkiekkoa tai pystyvät muihin sankaritekoihin, kuten hiihtäminen, laskettelu, talvijuoksu ja avomaan luistelu. Yksi kollegoistani oli juuri osallistumassa Vilnius Christmas Run -tapahtumaan. Itse olisi tuskin pystynyt juoksemaan pakkasessa kuin tuon lasten 300 m osuuden.

Parasta urheileminen ulkona on silloin, kun aurinko pilkahtaa ja pieni pakkanen pitää kurat kurissa. Luminen maisema aukeaisi ympärillä eikä tuulta olisi nimeksikään. Saa siitä unelmoida 😁. 

Jos säätilat eivät ole ulkona harrastamiselle kovin otollisia, on nykyään paljon mahdollisuuksia harrastaa halleissa. 

Itse pidän luistelemisesta sekä ulkona (ei nyt kovassa pakkasessa tai tuulessa) että hallissa. Ollaan joskus käyty sekä Turun Parkin kentällä että Tallinnan Ülemiste Cityn hallissa luistelemassa.

Mikä on teidän laji? Tuleeko harrastettua sitä usein talvisin?

Talviurheilua.

Aikaisemmat luukut löytyvät täältä:

Kuvitus: Happy Color®

6 vastausta artikkeliin “Joulukalenteri 2023 – Luukku 12. Talviurheilua

  1. Talvella käperrytään sohvan nurkkaan peiton alle 😀
    Penkkiurheilijana seuraan ainoastaan jääkiekkoa.

    1. Aikaisemmin minä olin talvisin hyvin aktiivinen. Nyt se vähän jäi kun ikää kertyi 😅

  2. Talvi ja talviurheilu ovat todella jees! Pidän sekä hiihdosta että luistelusta, lumikenkäilyäkin olen kokeillut. Sekin oli mukavaa puuhaa!

    1. Lumikenkäilyä en ole kokeillut, mutta hiihtäminen ei mulla onnistu yhtään. Sukset ja minä eivät mahdu samaan lauseeseen kerta kaikkiaan. 😇

    1. Täälläpäin katsotaan kaunoluistelua ja jääkiekkoa. Luistelemaan olisin itsekin käynyt jos sellainen mahdollisuus olisi tullut vastaan.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.