Viikonloppu – Just Another Weekend

Viikonloppu Gozolla

Mukavat, keväiset kelit houkuttelevat ulos. Täällä Gozolla meri ei ole reunustettu paratiisirannoilla. Paikoitellen yli sadan metrin korkuiset, pystysuorat seinämät antavat saarelle vakavan ja kunnioitusta herättävän kauneuden. Viikonloppu Gozolla.

Tässä postauksessa ei ole mitään vakavaa. Muutama kuva vaan. Kuvat otettu Dwejra Bay:ssa (San Lawrenz, Gozo), jossa joskus komeili Azure Window turistinähtävyys, sekä  Xatt l-Aħmar rannalla, jonka edustalla on suosittu sukelluskohde – hylky MV Karwela. 

Kaupunkikuvat ovat paikasta Għajnsielem.

Korkeita rakennuksia on Maltalla vaikea kuvata (jo 3 -kerroksinen rakennus on korkea). Kadut ovat kapeita ja tarpeellista etäisyyttä on vaikea ottaa: heti on selkä seinää vasten. Kun kävelee tarpeeksi kauas, että rakennus mahtuisi kuvaan, edessä on jo jotain esteitä.

Lauantai

Viikonloppu Gozolla  - reittikartta lauantai
Lauantain reitti

Sunnuntai

Viikonloppu Gozolla

Malta & Gozo Archives
Live To Travel Archives
VisitGozo

Kuva-arkisto: © 2000-2024 VIA PER ASPERA AD ASTRA

Visits: 169

2 vastausta artikkeliin “Viikonloppu – Just Another Weekend

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.