Kuvitusseloste

Kuvituksissa käytetyt somisteet ja kuvamateriaalit

Monet kuvitukset on somistettu Made By Karin ja Padūdė Design koruilla. Molemmat naiset ovat rakkaita ystäviäni ja tekevät koruja lähinnä tilauksesta. Karin on moniosaaja, joka asuu Tallinnassa. Hänen töitään pääsee ihastelemaan yleensä myös Tallinnan Käsityömessuilla, jotka nekin nyt ovat netissä ensi huhtikuuhun asti (ainakin).

Karinin korut ovat yleensä hillityn tyylikkäitä, sopivat hyvin skandinaaviseen tyyliin ja työvaatetukseen. Näissä koruissa painopiste on kivien luontaisessa kauneudessa, harmoniassa ja sisäisessä hehkussa. 

Karin teki minulle paljon täsmäkoruja tiettyyn asuun tai tietyistä kivistä. Monesti tilasin 3-4 osaisen setin, jonka osia pystyi yhdistämään eri tavoin ja jolla pääsi raikastamaan pliisun asun eri päivinä. 

Kuvituksissa käytetyt somisteet ja kuvamateriaalit

Padūdė Design -merkkiä luotsaava Zivile asuu Kaunasin lähellä. Hänen töissään loistaa koko värien skaala. Ratkaisut ovat epätavallisia. Hän teki minulle paljon transformer-koruja, joita pääsee käyttämään esim. rannekoruna, kaulakoruna, eri pituuksina tai irrottaa niistä osia korviksiin.

PIIRUSTUKSET ja muu kuvitus

Värityskirja Happy Color (R)

LL Digital Content – Digitaalinen sisältö suomeksi, englanniksi ja venäjäksi 

Lisää heidän korua voi nähdä artikkeleissa:

Beauty, Fashion & Shopping Archives

Visits: 52