Joulukalenteri 2023 – Luukku 20. Joulupajat

Joulupajat.

Joulukalenteri 2023 - Luukku 20. Joulupajat

Joulukalenteri 2023 – Luukku 20. Joulupajat

Erilaisia pajoja järjestetään joulun alla lukuisia. Itselleen voi valita joko varsin perinteistä tai täysin uutta tekemistä.

Kranssien värkkääminen, pipareiden leipominen, piparkakkutalojen rakentaminen, joulukoristeiden askarteleminen, jouluherkkujen valmistaminen – jokaiselle löytyy jotakin.

Itselleni ei tullut mieleenkään käydä missään käsityöpajoissa ennen kuin minusta on tullut leikki-ikäisen vanhempi. Lapsen kanssa yksinkertainen puuha tuntui paljon hauskemmalta ja  merkityksellisemmältä. Itsekin innostuin tekemään kun lapsi oli innostunut. Osa pajoista oli helpoimmasta päästä, ja osa – todella vaativia. Joulupajoista paras oli pipareiden koristelu, kun lapset pääsivät tekemään kaiken ihan itse. 

Meidän tekeleistä tuli vuorotellen hienoja ja klenoja, mutta tärkein oli itse yritys, ei niinkään lopputulos. 

Oletteko koskaan osallistuneet joulupajoihin?

Joulukalenteri 2023 – Luukku 20. Joulupajat.

Aikaisemmat luukut löytyvät täältä:

Referenssit:

Kuvitus: Happy Color®

Visits: 300

4 vastausta artikkeliin “Joulukalenteri 2023 – Luukku 20. Joulupajat

  1. Itse en ole osallistunut, mutta työkseni olen niitä järjestänyt kymmeniä 😀

    1. Sehän on mainiota! Jonkun pitää tehdä järjestäjän työtä, että meillä olisi kiva joulupajoihin osallistua. Kiitos sinulle!

  2. Aina ajattelen osallistuvani, mutta jostain syystä sitten jää kuitenkin menemättä. Pitääkin yrittää toteuttaa tämä ajatus vielä joku päivä!

    1. Minä tykkäsi kovasti, erityisesti lasten kanssa se on kivaa puuhaa. Tavallaan koko viikonloppu on pulkassa, kun on käyty tunnin verran tekemässä jotain hauskaa. Kokeilkaa vaikka nyt keväällä jotakin pääsisäispajaa. Uskon, että niitäkin tulee olemaan paljon.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.