Joulukalenteri 2023 – Luukku 16. Lemmikkien joulu

Joulukalenteri 2023 – Luukku 16. Lemmikkien joulu.

Joulukalenteri 2023 - Luukku 16. Lemmikkien joulu.

Joulukalenteri 2023 – Luukku 16. Lemmikkien joulu

Vaikka itselläni ei ole lemmikkejä, minua kiinnostaa lukea erilaisia lemmikkijuttuja. Marjon blogissa oleva postaus oli tosi hauskaa luettavaa. Minulla ei ollut aavistustakaan, että koirille (ja kissoille) on nykyään tarjolla niin paljon erilaisia lahjavaihtoehtoja, joulukalentereita ja jouluaiheisia tarvikkeita.

Joillekin joululahja kissalle tai koiralle voi kuulosta hupsulta idealta, mutta lemmikkien omistajat ovat asiasta eri mieltä. Kun kerran alan kaupat ovat pullollaan jouluteemaista tavaraa lemmikeille, niin se varmaan myös myy. 

Lemmikkien joulu on söpö ja värikäs. Siltä se jotenkin tuntuu, että se miellyttää enemmän omistajan silmää kuin itse koiraa tai kissaa. Jos itse ei jaksa pukea jouluasua päälleen, niin sen voi pukea lemmikille. Koirat näköjään suostuvat laittautumaan helpommin kuin kissat.

Tosin, koiria ulkoilutetaan enemmän myös pakkasissa, eritoten kuin kissoja. Lyhytkarvaisia koirarotuja ja karvattomia kissoja ei voi edes päästää ulos pakkasessa ilman lisävarusteita.

Toisaalta, niin kuin Marjo totesi, lemmikkiä ei voi pakottaa vaatteisiin: niitä purraan pois päältä, jos asukokonaisuus ei miellytä 😁.

Onko lemmikillänne jouluasua?

Lemmikkien joulu.

Aikaisemmat luukut löytyvät täältä:

Referenssit

Kuvitus: Happy Color®

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.