My War

Suomenkielinen painos julkaistu

My War 2020
My War suomenkielinen painos 2020 (FI)

Tuntuu siltä, että olisin käynyt sotaa itseni kanssa. Uskallatko lukea? – My War suomenkielinen painos

“Pimeys, läpinäkymätön, maailmankaikkeuden syvä, käsin kosketeltava pimeys… Mila yritti avata silmiään, mutta ei pystynyt. Ei valon pilkahdustakaan… – Tämä on unta, painajaista, hän ajatteli. – Minä herään kohta. Minun pitää vain ponnistaa vielä vähän… Päässä pyöri oudosti. Kova, odottamaton kipu iski päähän ja levisi pitkin kehoa. Oli vaikea päätellä, mistä se tulee. Sattui vähän kaikkialle. Jostakin kuului epämääräisiä ääniä, ovien paukahduksia. Hän ei millään pystynyt muistamaan, missä hän on ja miksi silmät eivät aukea. Mila yritti ojentaa kättä, kokeillakseen kasvoja. Käsi ei meinannut totella. 

Aika kului, mutta mitään ei tapahtunut. Tylsä ja kova kipu koetteli hänen kehoaan ja pimeys rasitti aivoja. Hän ihmetteli, miten unessa voi kokea niin kovaa kipua ja yritti ponnistella hereille. Turhaan… Mila yritti liikutella kättä uudestaan. Ihan kuin joku pieni liikahdus olisi tapahtunut. Vierestä kuului ääntä, mutta hän ei pystynyt saamaan selvää, mitä se oli. Ihan kuin naisen ääni, mutta puhui vierasta kieltä. Englantia? Tältäkö se kuulostaa? Nainen yritti kysyä häneltä jotain, mutta huomasi nopeasti, ettei Mila ymmärrä englantia kovin paljoa. Hetken päästä tuli joku toinen viereen…” 

My War

Kuvaus:

Nuori nainen herää sairaalassa. Hän ei pysty heti näkemään eikä puhumaan. Miksi hänen eloisa sikiönsä oli tänään niin hiljainen?

Naisen viimeinen muistikuva sodan runtelemassa maassa oli kotitalon ikkunan takana välähtänyt kirkas valo. Perhe oli koolla ja siskokin käymässä lastensa kanssa.

Alkaa maanpäällinen helvetti, jossa motiivit elossa olemiseen harvenevat päivä päivältä. Missä kulkee ihmismielen sietokyvyn raja? Löytyykö syy elää?

My War - Sodan jaloissa
My War – Sodan jaloissa

PDF E-Kirja ISBN9789949742059 Tilaa ilmaiseksi! (1000 ensimmäistä) Lahjakoodi: Lahjaksi 2020

Nimi : My War

Tekijät : Golubenko – Honkaneva

Julkaisija : Lite Lion Europe OÜ

Julkaisuvuosi : 1/ 2020

Julkaisukieli : fi

Painos 1

Kategoria : Romaanit, Novellit

Julkaistu 26.1.2020, tilaa kirja:
Epub E-Kirja ISBN9789949742066
PDf E-Kirja ISBN9789949742059 Tilaa ilmaiseksi! (1000 ensimmäistä) Lahjakoodi: Lahjaksi 2020
E-kirja Mobi (siirtyy Amazon.com) ISBN9789949742073
Kirja (nidottu) (siirtyy verkkokauppaan) ISBN9789949742042
Tulossa myös kovakantinen kirja

Tutustu myös muihin Lite Lion Europen julkaisemiin kirjoihin

E-Books Archives

#mywar, #my#war

Subscribe to our newsletter!