My War

#mywar
Sodan jaloissa, My War e-kirjan kanssi
My War, suomalainen painos

Meidän uusin, vasta e-kirjana ilmestynyt My War, on julkaistu. Samalla tavalla kuin ensimmäinenkin, se on jyrkkä kannanotto nykyajan tapahtumiin ja niiden vaikutuksiin yksilötasolla. Tämä teksti käsittelee rankempia tapahtumia ja oli henkisesti tosi raskasta käsitellä. Tuntui, että olin käymässä sotaa itseni kanssa.  Kirjan tapahtumat seuraavat minua painajaisissa vielä monta viikkoa, mutta tämä tarina oli pakko kertoa. Helppoa lukukokemusta kirja ei tarjoa. Uskallatko lukea?

Me päätimme jakaa tämän painoksen 1000 ensimmäistä kappaletta ilmaiseksi. Haluamme saada ihmisten huomion kääntymään asioihin, joista yleensä vaietaan. 

E-Books Archives

Subscribe to our newsletter!

Ads

aviokoulu.com

2 vastausta artikkeliin “My War

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.