Kynsilakka

Leighton Denny aluslakka, Kynsilakka - viaperasperaadastra.com
Leighton Denny aluslakka

Kynsilakka on niitä harvoja kosmettiikkatuotteita, joissa en tähän asti ole huomannut selvää hinta-laatu suhteen pätevyyttä. Tavallinen kynsilakka kuuluu niihin minun arkivihollisiin, joita yritän välttää. Lakka kun lakka pysyy minulla kelvollisena 24 h. Sen jälkeen voin tehdä koko homman uudelleen. Nykyisin käytän pelkkiä UV-geelejä, saan pari viikkoa armonaikaa. Kynsitaiteilijallani menee huoltoon n. 30 min. Täysmanikyyri on tunti tai tunti ja vartti (kerran 6-8 viikossa). Helppoa ja kätevää. Valmista lounastauon aikana.

Kynsilakassa ilmeisesti ei ole mitään ainesosia, joita ei saa tuotettua halvalla. Kyseinen Dermosilin lakka maksaa 3,90€ ja on mielestäni huomattavasti parempaa kuin muut kokeilemani edullisimmat merkit. Tosin Prisman valikoimaan kuuluvat Wild&Mild parin euron lakat ovat hauska lisäys arkiväreihin – värivaihtoehtoja on loputtomiin (keskivertokestävyydellä varustettu).

Guerlain Le Top Coat Gel
Guerlain Le Top Coat Gel

Tähän mennessä ainoat kalleimmat merkkilakat, joita voin kiittää hyväksi on DIORin ja Leighton Denny:n. Leighton Denny:ä ei Suomeen enää saa kovin helposti uusien postisääntöjen takia. Niin tässä kärsitään… Taas GUERLAINin Nail Lacquer Top Coat Gel on kovan luokan pettymys: en koskaan saanut sitä kuivaksi, ei UV-lampulla eikä ilman. Vielä monen tunnin päästä oli lähtenyt valumaan käsipesussa. Noloa. Onneksi tuote on sentään lopetettu. 

Yritettäessä lakata kynnet itse tarvitsen: 2 tuntia aikaa (30 min itse prosessiin, 1.5 tuntia  – kuivattamiseen, sinä aikana ei voi koskea mihinkään; yleensä silloin kirjoittelen tietokoneella), viimeisen päälle työkalut, poistoaineet korjailemaan sotkun, rautaiset hermot.

Tällä kerralla päätin kokeilla uusia värejä ihan huvikseen, kun  seuraavaan kynsihuoltoon on vielä pari päivää. 

Demosil, in process, Kynsilakka - viaperasperaadastra.com
Demosil, in process

Puitteet:

  • Tässä kuvassa on kotimaisen Dermosilin lakat Sweetheart ja Beach&Sport;
  • Aluslakkana on käyetty Leighton Denny All in One (kiiltävä) ja Undercover (matta); lopputuloksessa ei minkälaista eroa, kumpaa aluslakkaa oli käytetty;
  • Värilakkaa on laitettu vain yksi kerros;
  • Sen päälle Dermosilin 3 top coat. 
Dermosil, lopputulos, Kynsilakka - viaperasperaadastra.com
Dermosil, lopputulos

Lopputulos: 

  • Kelpo ulkonäkö, näin tuoreena melkein kuin geelilakka;
  • Värit pigmenttikylläiset ja eloisat;
  • Peittävyys ensiluokkaista;
  • Kestävyys n. 3 päivää.

Loppupäätös: käyn edelleen laittamaan geelit ammatilaisella,  minun pinna ei riitä tähän 2-3 päivän välein. 

PS Suosittelen kokeiltavaksi uudet sarjan tuotteet: Smoothing aluslakka ja Gel effect päällyslakka sekä uusia värilakkoja (Dermosil.fi). Suurin osa tässä jutussa esitetyistä tuotteista ovat tällä hetkellä jo poistuneet markkinoilta, mutta uskon, että uutuudet eivät petä luottamustanne.

Kynsilakka

Beauty Archives

Visits: 4

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.