In Via: Inspiration – Ocean

Breath… Relax… Everything will be alright, trust me. Patience, not panic.

#1000tuntiaulkona #1000hoursoutdoor

Kesken karanteenia ja kaaosta haluan postata jotain inspiroivaa. Tässä valtameri. Tällä hetkellä sitä joutuu kuvaamaan salaa, koska rannalle ei pääse. Se on suljettu yleisöltä, kuten muutkin paikat. Toivo elää, että pääsemme vielä tänä kesänä nauttimaan rannasta.

In the midst of quarantine and chaos I felt like posting something inspirational. Here is the ocean. I has to shoot is undercover as the beach is closed from public. We still hope, that we will have the opportunity to enjoy it this summer.

Falesia, Algarve (short version)
Falesia, Algarve (long version)

For more inspirational stuff visit:

In Via: Inspiration Archives 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.