Vie lapsi matkalle

Luin jostain, että vanhemmat eivät veisi alle 10-vuotiaita lapsia matkoille. Aliarviointia, pahastikin. Henkilökohtaisesti kokisin olevan huono vanhempi, jos en olisi tarjonnut lapselle mahdollisuutta nähdä maailmaa ennen 10 vuoden ikää. Niin huonomuistinen laji ei ihminen ole, että kyseinen ikäraja tarvitaan muistojen syntymiseen. Itse olen ollut 6-vuotiaana laivalla Tukholmassa ja tuo päivä on yksityiskohtaisesti muistoissani tänäkin päivänä Wasa-laivoineen ja kuninkaanlinnoineen. Voisin piirtää Fennian pohjakuvankin tuon matkan perusteella. Varhaisimmat muistoni sijoittuvat todistetusti 1.5 vuoden ikään… Lue lisää

Guest blog: Aviokoulu.com

Lapsiperheen arki Archives

Subscribe to our newsletter!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.