Sisustus

The detail…

kaktus
kaktus-taustakuva

…and the landscape

Jokaisen elämään kuuluu ylä- ja alamäkiä, valoisia ja tummia hetkiä. Toiset olevinaan paljastavat kaiken ja toiset pitävät kaiken omana tietonaan. Silti, aina pitää muistaa, että absoluuttista totuutta ei ole olemassa, samalla kuin universumissa ei ole paikkaa, jossa vallitsisi absoluuttinen nolla lämpötila: aina jossakin falskaa ja lämpö nousee muutaman miljoonasosan astetta. Osa asioista ovat absoluuttisia meidän todellisuudessa ja ulottuvuudessa, toiset ei sitäkään. Meidän todellisuudessa voidaan sanoa, että 2+2=4. Koita nyt väittää vastaan. Kysyin oman 8-vuotiaan pojan mielipidettä. Vastaus oli: meidän universumissa kyllä, mutta ei vielä tiedetä onko universumeja yksi, enemmän vai loputon määrä ja millaiset fysiikan lait pätevät siellä. Olin hiljaa. Poika on katsonut videoita Youtubessa (California Academy of Sciences ); BRIGHT SIDE   ja monet muut). Onko meillä aikuisilla aikaa tutkia, mitä muuta netti tarjoaa kuin iltalehtien juoru-uutiset?

Ads

The Detail And The Landscape Archives

Subscribe to our newsletter!

Jokaisen elämään kuuluu

Visits: 23

2 vastausta artikkeliin “Sisustus

  1. Hyvä huomio pojalta! Ja hienot kuvat, läheltä näkee vain lähelle kun kaukaa koko kuvan!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.